Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Ελένη Κοκονά, Προϊσταμένη Τμήματος Σπουδών, Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων

Πανεπιστήμιο Κύπρου, Λευκωσία, Απρίλιος 2016 

Κατ΄αρχήν, θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα Έλενα Παπαδογεωργάκη, υπεύθυνη γραφείου ERASMUS+ για τη βοήθεια της προς εμένα και την σωστή καθοδήγηση από το στάδιο της αίτησής μου προς το Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λευκωσία μέχρι και την εμπρόθεσμη υποβολή των δικαιολογητικών. 

Επίσης, η συνεργασία μου με το γραφείο ΕΛΚΕ του Πολυτεχνείου Κρήτης και συγκεκριμένα με την υπεύθυνη κα Κουντουράκη ήταν πολύ καλή κατά την απόδοση των δικαιολογητικών της μετακίνησης μου.

Η Υπεύθυνη του αντίστοιχου γραφείου του Πανεπιστημίου Κύπρου κα Έλενα Μαϊμάρη είχε ετοιμάσει καθημερινό πρόγραμμα επίσκεψης μου σε διάφορες εγκαταστάσεις του ιδρύματος και συνάντηση με το προσωπικό του τομέα Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας.

Υπήρξε ξενάγηση σε όλα τα γραφεία αλλά και σε αίθουσες διδασκαλίας.

Καθημερινά είχαμε να ανταλλάξουμε απόψεις σε θέματα αρμοδιότητας του τμήματος μου και κυρίως πάνω σε ωρολόγια προγράμματα σπουδών και εξεταστικών. Γνώρισα από κοντά τον τρόπο που δουλεύουν και διαπίστωσα την προθυμία τους να μου δείξουν και να μου εξηγήσουν ό,τι περισσότερο μπορούσαν στα πλαίσια πάντα των καθηκόντων τους.

Αυτό που αποκόμισα από την σύντομη επίσκεψή μου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου μέσω του προγράμματος ERASMUS+ ήταν για μένα μια πολύ καλή εμπειρία. Μου δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσω από κοντά και να διαπιστώσω νέους τρόπους εργασίας. Διαπίστωσα επίσης ότι οι  συνάδελφοι του εκεί Πανεπιστημίου   εργάζονταν σε ένα υγιές περιβάλλον, με αρκετό προσωπικό που είχε σαν αποτέλεσμα τα αντικείμενα που τους είχαν ανατεθεί να μπορούν να τα διαχειριστούν και να τα υλοποιήσουν χωρίς άγχος και στρες, εν αντιθέσει με το δικό μου αντικείμενο δουλειάς (ωρολόγια προγράμματα, εξεταστικές, εμβόλιμες εξεταστικές, κατατακτήριες, κληροδοτήματα κλπ).

Η μετακίνησή μου στο εξωτερικό μέσω του προγράμματος ERASMUS + ήταν για μένα μια εξαιρετική ευκαιρία. Μου δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσω νέους τρόπους εργασίας και νέες δομές πάνω στο αντικείμενό μου και θα προσπαθήσω να τις εφαρμόσω και εδώ.

Με εκτίμηση και ένα μεγάλο ευχαριστώ,

Ελένη Κοκονά

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012