Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Επικ. Καθηγήτριας Αμαλίας ΚωτσάκηΤην Τετάρτη 10 Μαίου 2017 παρουσιάστηκε με επιτυχία το νέο βιβλίο της  Αμαλίας Κωτσάκη, Επικ. Καθηγήτριας της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών  του Πολυτεχνείου Κρήτης, με τίτλο: Η ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-ΑΘΗΝΑ 1843-2014 - Πόλη, Πολιτική, Αρχιτεκτονική.

Για το βιβλίο μίλησαν διακεκριμένες προσωπικότητες: ο Μιχάλης Σταθόπουλος, Επίτιμος Καθηγητής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ακαδημαϊκός, ο  Παναγιώτης Τουρνικιώτης, Καθηγητής Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, ο Θεόδωρος Φορτσάκης, Καθηγητής και τ. Πρύτανης Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Βουλευτής Επικρατείας, καθώς και η κα  Αμαλία Κωτσάκη, συγγραφέας του βιβλίου.

Τον συντονισμό είχε ο Αθανάσιος Ράντος, Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε  ο κ. Ευθύμιος Αντωνόπουλος, Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας. Η παρουσίαση οργανώθηκε από την  Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία έθεσε την εκδήλωση υπό την αιγίδα της και πραγματοποιήθηκε με πλήθος κόσμου στη Στοά του βιβλίου, Αρσάκειο Μέγαρο στην Αθήνα.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012
--