Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Τελετή Παράδοσης Παραλαβής της Πρυτανείας του Πολυτεχνείου Κρήτης

Ο νέος Πρύτανης Καθ. Ευάγγελος Διαμαντόπουλος

Παράδοση Παραλαβή από τον απερχόμενο Πρύτανη στον νέο Πρύτανη

Ο Αντιπρύτανης Αν. Καθ. Μιχαήλ Λαγουδάκης

Ο Αντιπρύτανης Καθ. Νικόλαος Καλλίθρακας-Κόντος

Ο Αντιπρύτανης Καθ. Μιχαήλ Ζερβάκης

Η νέα Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης

Νέα και απερχόμενη ΠρυτανείαΤην Παρασκευή 1/12/2017 πραγματοποιήθηκε η Τελετή Παράδοσης Παραλαβής της Πρυτανείας του Πολυτεχνείου Κρήτης από τον απερχόμενο πρύτανη Καθηγητή κ. Βασίλη Διγαλάκη προς το νέο Πρύτανη Καθηγητή κ. Ευάγγελο Διαμαντόπουλο.

Ο νέος Πρύτανης κ. Διαμαντόπουλος στην ομιλία του τόνισε ότι οι στόχοι της νέας Διοίκησης περιλαμβάνουν, την ενίσχυση και προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας που πραγματοποιείται στο Ίδρυμα, τη διεθνοποίηση του Πολυτεχνείου Κρήτης μέσω των νέων διεθνών προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών, την συνέχιση του έντονα αναπτυξιακού έργου που ξεκίνησε η προηγούμενη πρυτανεία. Ειδική αναφορά έγινε στην ολοκλήρωση του έργου της ανέγερσης των νέων φοιτητικών εστιών στην Πολυτεχνειούπολη. 

«Ευελπιστώ ότι κι εμείς θα μπορέσουμε να αφήσουμε ένα σημαντικό έργο έτσι ώστε η Διοίκηση που θα αναλάβει μετά να βρει τις βάσεις και να συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία και άνοδο του Πολυτεχνείου Κρήτης», δήλωσε ο νέος Πρύτανης κατά την διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής.

Από την πλευρά του, ο απερχόμενος πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Βασίλης Διγαλάκης δήλωσε: «Παραδίδουμε ένα εξωστρεφές Πολυτεχνείο σε καλή λειτουργική κατάσταση, ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, με μεγάλη αναπτυξιακή πορεία».

Στη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής μίλησαν και οι νέοι αντιπρυτάνεις του Πολυτεχνείου Κρήτης οι κ.κ. Μιχαήλ Λαγουδάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Νικόλαος Καλλίθρακας - Κόντος Καθηγητής της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων και  Μιχαήλ Ζερβάκης, Καθηγητής της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.

Η θητεία της νέας Πρυτανείας του Πολυτεχνείου Κρήτης έχει διάρκεια τεσσάρων ετών, από 01-12-2017 έως 30-11-2021.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012
--