Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Εκδήλωση για τον Εορτασμό των Τριών Ιεραρχών και Ετήσια Κοπή Βασιλόπιτας 2023 | Δευτέρα 30/01/2023, 12:00μ.

Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης σας προσκαλεί στην εκδήλωση* για τον Εορτασμό των Τριών Ιεραρχών, της επίσημης ημέρας των γραμμάτων και της παιδείας, και στην ετήσια Κοπή της Βασιλόπιτας του Ιδρύματος, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 12:00 μ. στο Αμφιθέατρο «Θέλμα Μαυρίδου» του Κτ. Επιστημών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Αντιπρύτανη Οικονομικών και Υποδομών, Καθηγητή του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Κωνσταντίνου Σπανουδάκη, με θέμα «Οι τρεις Ιεράρχες και η εποχή τους». Στην εκδήλωση επίσης θα τιμηθούν τα αφυπηρετήσαντα μέλη του Πολυτεχνείου Κρήτης κατά το έτος 2022 και θα ακολουθήσει η κοπή της βασιλόπιτας.

Πολλές ευχές για μία πολύ καλή και δημιουργική χρονιά!

 

 

* Σημείωμα προς τους συμμετέχοντες

H εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί και θα ληφθεί φωτογραφικό υλικό. Το ψηφιακό υλικό θα προβληθεί στην ιστοσελίδα και στο επίσημο κανάλι του Ιδρύματος. Ενδέχεται η φωτογραφία σας να συμπεριληφθεί σε δελτία τύπου που θα εκδώσει το Ίδρυμα για την εκδήλωση αυτή. Το Πολυτεχνείο Κρήτης επίσης θα δημοσιοποιήσει την εκδήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε newsletters. Για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με τα προσωπικά σας δεδομένα ή για την ανάκληση της συγκατάθεσής σας, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της σελίδας με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του Ιδρύματος.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012