Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Βραβείο Νέου Ερευνητή «Μ. Καρλαύτης» στον Υποψ. Διδάκτορα Π. Τυπάλδο

Ο υποψήφιος διδάκτορας Π. Τυπάλδος

Με το Βραβείο Νέου Ερευνητή «Ματθαίος Καρλαύτης» του Διεθνούς Συνεδρίου 10th International Congress on Transportation Research (ICTR) τιμήθηκε ο υποψήφιος διδάκτορας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και μέλος του Εργαστηρίου Δυναμικών Συστημάτων και Προσομοίωσης Παναγιώτης Τυπάλδος για την ερευνητική εργασία:

  • Typaldos, P., Volakakis, V., Papageorgiou, M., Papamichail, I.: A Discrete Differential Dynamic Programming Approach for GLOSA Systems with Stochastic Signal Switching Times, 10th International Congress on Transportation Research (ICTR), Rhodes, Greece, 2-3 September 2021.

η οποία αξιολογήθηκε ως μία από τις δύο καλύτερες δημοσιεύσεις υποψηφίων διδακτόρων (Best PhD Student Paper) στο Συνέδριο ICTR 2021. Το βραβείο απονεμήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2021 κατά την Συνεδρία Λήξης του συνεδρίου. Λόγω του υβριδικού χαρακτήρα του Συνεδρίου, η απονομή του βραβείου στον νέο ερευνητή Παναγιώτη Τυπάλδο έγινε διαδικτυακά.

Ο Παναγιώτης Τυπάλδος ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης το 2014 και κατόπιν έλαβε Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Επιχειρησιακή Έρευνα από τη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης το 2017. Από τον Οκτώβριο του 2015 είναι επιστημονικός συνεργάτης και από τον Σεπτέμβριο του 2017 υποψήφιος διδάκτορας στο Εργαστήριο Δυναμικών Συστημάτων και Προσομοίωσης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Το Βραβείο Νέου Ερευνητή «Ματθαίος Καρλαύτης» απονέμεται σε νέους επιστήμονες στο πλαίσιο του συνεδρίου ICTR προς τιμήν του Ματθαίου Καρλαύτη, ο οποίος διετέλεσε Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με διακεκριμένο επιστημονικό έργο, αλλά έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 45 ετών.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012