Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Τοπικός Διαγωνισμός Μηχανικής Πολυτεχνείου Κρήτης 2023 από BEST Chania

Τοπικός Διαγωνισμός Μηχανικής Πολυτεχνείου Κρήτης 2023

από τον φοιτητικό οργανισμό BEST Chania

10-12 Μαρτίου 2023 | Πολυτεχνειούπολη

Για μία ακόμη χρονιά, ο φοιτητικός σύλλογος BEST Chania διοργανώνει τον Τοπικό Διαγωνισμό Μηχανικής European BEST Engineering Competition (EBEC Challenge), με την υποστήριξη του Πολυτεχνείου Κρήτης. Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 10-12 Μαρτίου 2023 στο Κτήριο Επιστημών στην Πολυτεχνειούπολη.
 

Ο Διαγωνισμός Μηχανικής

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, οι οποίοι θα ξεδιπλώσουν τη δημιουργικότητά τους και τις γνώσεις τους ως μελλοντικοί Μηχανικοί στις παρακάτω δύο κατηγορίες της επιλογής τους:

Case Study

Αφορά στην εύρεση βέλτιστης λύσης ενός θεωρητικού προβλήματος, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα δεδομένα και αξιολογώντας τα με σαφή κριτήρια.

Innovative Design

Είναι μια δοκιμασία, στην οποία οι διαγωνιζόμενοι φοιτητές θα πρέπει να συνδυάσουν την δημιουργικότητά τους και τις γνώσεις τους για να αναπτύξουν μια καινούργια τεχνολογία ή να βελτιώσουν μια ήδη υπάρχουσα.
 

Συμμετοχή

Στις δύο αυτές κατηγορίες, τετραμελείς ομάδες φοιτητών ανεξαρτήτως Σχολής και έτους σπουδών θα κληθούν να θέσουν σε εφαρμογή τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει και τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες, αναδεικνύοντας τις αξίες της ομαδικότητας, της ευελιξίας και της ευγενούς άμιλλας. Σε δεδομένες συνθήκες, ίσες για όλους, οι ομάδες θα αγωνιστούν για τη βέλτιστη δυνατή λύση με όρους αποδοτικότητας, κόστους και καινοτομίας. Πρόκειται για μια διαφορετική προσέγγιση στην εξάσκηση ικανοτήτων, απαραίτητων για έναν ολοκληρωμένο Μηχανικό του αύριο.

Οι δυο νικητήριες ομάδες (μία από κάθε κατηγορία) θα προκριθούν για συμμετοχή στον Εθνικό Διαγωνισμό Μηχανικής EBEC Challenge Greece, ο οποίος θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 2023.
 

Αιτήσεις Συμμετοχής

Μη χάνετε χρόνο και τρέξτε να δηλώσετε συμμετοχή στον μεγαλύτερο Διαγωνισμό Μηχανικής στην Ευρώπη!

Την φόρμα συμμετοχής μπορείς να την βρεις εδώ!

Οι αιτήσεις συμμετοχής λήγουν στις 24 Φεβρουαρίου 2023!
 

Περισσότερες Πληροφορίες

Website Διαγωνισμού: best.tuc.gr/ebec/
Facebook Διαγωνισμού: EBEC Chania / Διαγωνισμός Μηχανικής

Facebook: BEST Chania Πολυτεχνείου Κρήτης
Instagram: @bestchania
Γραφείο BEST Chania: αίθουσα Β2.104 (Κυλικείο ΜΠΔ, Πολυτεχνειούπολη)

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012