Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Ημερίδα Αποφοίτων για τις Επαγγελματικές Προοπτικές της Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ

To Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας (ΓΔΣ), σε συνεργασία με τη Σχολή Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΧΗΜΗΠΕΡ) και τoν Σύλλογο Φοιτητών ΧΗΜΗΠΕΡ του Πολυτεχνείου Κρήτης, διοργανώνουν την

1η Ημερίδα Αποφοίτων ΧΗΜΗΠΕΡ
«Επαγγελματικές Προοπτικές Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ από Αποφοίτους ΧΗΜΗΠΕΡ»

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, 13:00-16:00
Αίθουσα Κ2.Α1 «Παναγιώτης Μανωλόπουλος»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, διά ζώσης στην Αίθουσα Κ2.Α1 «Παναγιώτης Μανωλόπουλος», αλλά και μέσω τηλεδιάσκεψης zoom στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://tuc-gr.zoom.us/j/99910750091?pwd=TnM1a0c3Syt3RjdQQTVieEJQZkViQT09
Meeting ID: 99910750091
Password: 884247

Η ημερίδα θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά μέσω της σελίδας Facebook της Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ του Πολυτεχνείου Κρήτης, για όσους επιθυμούν απλά να την παρακολουθήσουν, χωρίς ενεργό συμμετοχή.

Η 1η Ημερίδα Αποφοίτων ΧΗΜΗΠΕΡ έχει ως στόχο την ενημέρωση των φοιτητών της Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ του Πολυτεχνείου Κρήτης για τις επαγγελματικές προοπτικές που ανοίγονται μετά τη λήψη του διπλώματος και θα περιλαμβάνει πέντε ομιλίες από έμπειρους επαγγελματίες Μηχανικούς Περιβάλλοντος, εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς εργασίας σε ποικίλλους τομείς απασχόλησης.

Η ημερίδα απευθύνεται κυρίως στους φοιτητές της Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ, αλλά μπορούν να την παρακολουθήσουν και φοιτητές όλων των Σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Επισυνάπτονται η αφίσα και το πρόγραμμα της εκδήλωσης. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο σχετικό Facebook Event.

Ενημερωτικό σημείωμα: H εκδήλωση για όσους την παρακολουθήσουν διαδικτυακά, θα βιντεοσκοπηθεί και θα ληφθεί φωτογραφικό υλικό. Το ψηφιακό υλικό θα προβληθεί στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης και της Σχολής ΧΗΜΗΠΕΡ, ενώ θα δημοσιοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε newsletters. Για οποιοδήποτε θέμα το οποίο αφορά στα προσωπικά σας δεδομένα, ή για την ανάκληση της συγκατάθεσής σας, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της σελίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης με την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων του Ιδρύματος.

Το ιδρυματικό έργο «Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας Πολυτεχνείου Κρήτης» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012