Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εμφάνιση ενός Νέου - DO NOT DELETE

Ημερίδα «Στρατηγική - Ποιότητα - Μέριμνα» | Δευτέρα 24.04.2023, 10:00-14:30

Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης σας προσκαλεί στην Ημερίδα «Στρατηγική – Ποιότητα – Μέριμνα» που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» (ΕΣΠΑ 2014-2020) και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 και ώρα 10:00 στην αίθουσα 2042 στο Κτήριο Επιστημών στην Πολυτεχνειούπολη.

 

Σημείωμα προς τους συμμετέχοντεςH εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί και θα ληφθεί φωτογραφικό υλικό. Το ψηφιακό υλικό θα προβληθεί στην ιστοσελίδα και στο επίσημο κανάλι του Ιδρύματος. Ενδέχεται η φωτογραφία σας να συμπεριληφθεί σε δελτία τύπου που θα εκδώσει το Ίδρυμα για την εκδήλωση αυτή. Το Πολυτεχνείο Κρήτης επίσης θα δημοσιοποιήσει την εκδήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε newsletters. Για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με τα προσωπικά σας δεδομένα ή για την ανάκληση της συγκατάθεσής σας, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της σελίδας με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του Ιδρύματος.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012