Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Τα μηνύματά μου    Αναζήτηση

 • Όλες οι κατηγορίες
 • Δημόσιες Ανακοινώσεις
 • Διαλέξεις / Ημερίδες / Εκδηλώσεις
 • Η παγκόσμια αγορά φυσικού αερίου και πετρελαίου – Διάλεξη με τον γεωλόγο Dr. Gregor Neunzert Τετάρτη – 17 Απριλίου

Η παγκόσμια αγορά φυσικού αερίου και πετρελαίου – Διάλεξη με τον γεωλόγο Dr. Gregor Neunzert Τετάρτη – 17 Απριλίου

 • Συντάχθηκε 12-04-2019 09:07 Πληροφορίες σύνταξης

  Ενημερώθηκε: -

  Ο γεωλόγος Dr. Gregor Neunzert καλεσμένος στο μάθημα Γερμανικών του Γλωσσικού Κέντρου την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 14.00 (στην αίθουσα Ε1001 στο ισόγειο του Γλωσσικού Κέντρου).

   

  Ο Dr. Gregor Neunzert σπούδασε Γεωλογία στο Κίελο. Πραγματοποίησε την διδακτορική του διατριβή στο ερευνητικό κέντρο του Jülich. Εργάστηκε αρχικά για την Shell, στη συνέχεια για την RWE Dea σε διάφορες θέσεις ως γεωλόγος εξόρυξης και παραγωγής στο Ανόβερο και στο Αμβούργο. Το 2006 μετέβει στην Bayerngas Μονάχου με στόχο το στήσιμο και την συνδιαμόρφωση εταιρίας παραγωγής φυσικού αερίου και πετρελαίου στη Νορβηγία. Από το 2008 έως το 2015 διεύθυνε στο Όσλο την Bayerngas Norge αρχικά τον τομέα εξόρυξης και στη συνέχεια τον τομέα επιχειρησιακής ανάπτυξης και στρατηγικής. Από το 2015 βρίσκεται και πάλι στη Βαυαρία και στα Stadtwerke München όπου είναι υπεύθυνος διοίκησης στον τομέα φυσικού αερίου. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012