Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα / Ανακοινώσεις / Συζητήσεις

Ανακοίνωση Δικαιούχου Υποτροφίας «Θοδωρής Λοβέρδος» 2020

 • Συντάχθηκε 05-11-2020 16:40 από Michail Lagoudakis Πληροφορίες σύνταξης

  Email συντάκτη: lagoudakis<στο>tuc.gr

  Ενημερώθηκε: -

  Ιδιότητα: ΔΕΠ ΗΜΜΥ.

  Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα το όνομα του δικαιούχου της Υποτροφίας «Θοδωρής Λοβέρδος» της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

  Η Πρωτοβουλία Επαγγελματικής Αλληλεγγύης Νέων – Act-TLO [www.act-tlo.gr], κατόπιν απόφασης της Κοσμητείας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, απονέμει την Υποτροφία «Θοδωρής Λοβέρδος» σε απόφοιτο της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης κατά το ακαδημαϊκό έτος αναφοράς (ανακηρύξεις εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου, εξεταστικής εαρινού εξαμήνου, επαναληπτικής εξεταστικής), ο οποίος εκπόνησε διπλωματική εργασία στο αντικείμενο «Μάρκετινγκ και Διοίκηση Ενέργειας».

  Ο Θοδωρής Λοβέρδος ήταν ένας από τους πρώτους απόφοιτους του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, με εξαιρετική επαγγελματική εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις σε εταιρείες με διεθνή δραστηριότητα και είχε αναπτύξει σημαντική επαγγελματική εξειδίκευση στον τομέα «Μάρκετινγκ και Διοίκηση Ενέργειας». Έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών το 2015. Η απώλειά του στάθηκε αφορμή για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της Πρωτοβουλίας Επαγγελματικής Αλληλεγγύης Νέων - Act-TLO.

  Σύμφωνα με την απόφαση της υπ. αριθμ. 2/05.11.2020 συνεδρίασης της Κοσμητείας της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, δικαιούχος της Υποτροφίας «Θοδωρής Λοβέρδος» για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 είναι ο:
   

  Παπανικόλας Αλέξανδρος του Διονυσίου

  Διπλωματούχος ανακήρυξης εξεταστικής χειμερινού εξαμήνου
   

  Η φετινή Υποτροφία «Θοδωρής Λοβέρδος» περιλαμβάνει σύμβαση εργασίας για πρακτική άσκηση τριών μηνών στην εταιρεία Καυκάς Α.Ε. και τη δωρεά ενός tablet.

  Η επίδοση της Υποτροφίας «Θοδωρής Λοβέρδος» θα πραγματοποιηθεί κατά την ψηφιακή Τελετή Απονομής Διπλωμάτων Μηχανικού του Πολυτεχνείου Κρήτης, την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020.


  Συνημμένα:

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012