Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin
Προβολή ημερολογίου Προβολή ημερολογίου
Προβολή λίστας Προβολή λίστας
iCal - Εκδηλώσεις μήνα iCal - Εκδηλώσεις μήνα
iCal - Εκδηλώσεις 6 μηνών iCal - Εκδηλώσεις 6 μηνών
RSS - Εκδηλώσεις μήνα RSS - Εκδηλώσεις μήνα
RSS - Εκδηλώσεις 6 μηνών RSS - Εκδηλώσεις 6 μηνών

11
Οκτ

Career Day with EY Greece | Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022| Αμφιθέατρο Γ2.1 | ώρες: 11πμ - 14μμ
Κατηγορία: Ημερίδα  
ΤοποθεσίαΓ2 - Κτίριο Γ2, Γ2.1
Ώρα11/10/2022 11:00 - 14:00

Περιγραφή:

To Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Πολυτεχνείου Κρήτης διοργανώνει την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022,  Ημέρα Καριέρας με την εταιρεία EY Greece.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Γ2.1 (Μανούσος Μανουσάκης) κατά τις ώρες: 11πμ - 14μμ

Η εκδήλωση απευθύνεται στους φοιτητές /αποφοίτους του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και σε φοιτητές μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την EY Greece, τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρει τους διαφορετικούς τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται στην παγκόσμια αγορά, να γνωρίσουν από κοντά και να μιλήσουν με στελέχη από το τμήμα του Technology Consulting και του Business Consulting και να παρακολουθήσουν ένα διαδραστικό εργαστήριο για το LinkedIn, μαθαίνοντας τη δύναμή του ως εργαλείο στην αναζήτηση εργασίας και το πώς να χτίσουν ένα επιτυχημένο επαγγελματικό ψηφιακό προφίλ στην πλατφόρμα.  

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές/ απόφοιτοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα έως 10/10/2022 https://forms.gle/V8XvonoYUeLF65NF7.

 

Προσθήκη στο ημερολόγιό μου
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012