Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin
Προβολή ημερολογίου Προβολή ημερολογίου
Προβολή λίστας Προβολή λίστας
iCal - Εκδηλώσεις μήνα iCal - Εκδηλώσεις μήνα
iCal - Εκδηλώσεις 6 μηνών iCal - Εκδηλώσεις 6 μηνών
RSS - Εκδηλώσεις μήνα RSS - Εκδηλώσεις μήνα
RSS - Εκδηλώσεις 6 μηνών RSS - Εκδηλώσεις 6 μηνών

14
Ιουλ

meet.tuc.gr | Ώρα Γνωριμίας με το Πολυτεχνείο Κρήτης
Κατηγορία: Ανοικτή Ημέρα  
ΤοποθεσίαΛ - Κτίριο Επιστημών/ΗΜΜΥ, Διαδικτυακή Εκδήλωση
Ώρα14/07/2022 13:00 - 14:00

Περιγραφή:

Το Πολυτεχνείο Κρήτης προσκαλεί όλους τους αποφοίτους Λυκείου και υποψήφιους φοιτητές την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 και ώρα 13:00 σε μια διαδικτυακή εκδήλωση γνωριμίας με τις Σχολές, τα προγράμματα σπουδών, τα εργαστήρια και την φοιτητική του κοινότητα. Η «Ώρα Γνωριμίας με το Πολυτεχνείο Κρήτης»* θα σας ξεναγήσει στο micro-site meet.tuc.gr, θα σας ενημερώσει για τις σπουδές που μπορείτε να εκπονήσετε στις Σχολές του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και για τις δυνατότητες ερευνητικής και επαγγελματικής εξέλιξης, τις δραστηριότητες των φοιτητικών ομάδων και την κινητικότητα και συμμετοχή σε ευρωπαÏκά προγράμματα, μεταξύ άλλων.

Ενεργή Συμμετοχή

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν με ενεργή συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη, θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής, θα λάβουν τον προσωποποιημένο σύνδεσμο σύνδεσης στο email τους.

Ζωντανή Αναμετάδοση

Η Ώρα Γνωριμίας με το Πολυτεχνείο Κρήτης παράλληλα θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω της επίσημης σελίδας facebook του Ιδρύματος www.facebook.com/TUC.Chania για όσους προτιμούν να παρακολουθήσουν από εκεί.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης
 

  • 13:00 - 13:05 ► Έναρξη - Βίντεο «Σπουδές και Έρευνα στο Πολυτεχνείο Κρήτης»
  • 13:05 - 13:10 ► Καλωσόρισμα από τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης
  • 13:10 - 13:30 ► Παρουσίαση του Πολυτεχνείου Κρήτης
  • 13:30 - 13:45 ► Παρουσίαση των Φοιτητικών Ομάδων και του meet.tuc.gr
  • 13:45 - 13:55 ► Ερωτήσεις και Απαντήσεις
  • 13:55 - 14:00 ► Κλείσιμο - Βίντεο «Η Πολυτεχνειούπολη από Ψηλά»

Επικοινωνία

Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων Πολυτεχνείου Κρήτης
Τηλ. 28210 37047, public.relations<στο>isc.tuc.gr

 

* Η εκδήλωση, θα μεταδοθεί ζωντανά στην επίσημη σελίδα fb του Ιδρύματος, θα βιντεοσκοπηθεί και θα ληφθεί φωτογραφικό υλικό. Το ψηφιακό υλικό θα προβληθεί στην ιστοσελίδα και στο επίσημο κανάλι του Ιδρύματος. Ενδέχεται η φωτογραφία σας να συμπεριληφθεί σε δελτία τύπου που θα εκδώσει το Ίδρυμα για την εκδήλωση αυτή. Το Πολυτεχνείο Κρήτης επίσης θα δημοσιοποιήσει την εκδήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα newsletters. Για οποιοδήποτε θέμα το οποίο αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα, ή για την ανάκληση της συγκατάθεσής σας, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της σελίδας με την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων του Ιδρύματος.

Προσθήκη στο ημερολόγιό μου
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012