Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Υπογραφή συμφωνίας μετασχηματισμού με τον εκδότη American Chemical Society (ACS)

Εκ μέρους του Συνδέσμου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (ΣΕΑΒ), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο ΣΕΑΒ προχώρησε σε σύναψη ετήσιας συμφωνίας με τον εκδότη American Chemical Society, για το έτος 2024. Η συμφωνία προβλέπει την πρόσβαση σε όλη τη συλλογή περιοδικών του εκδότη καθώς και την κάλυψη 94 δημοσιεύσεων Ανοικτής Πρόσβασης (ΑΠ) σε υβριδικά και χρυσά περιοδικά, χωρίς κόστος δημοσίευσης για τον συγγραφέα.

Λεπτομέρειες της συμφωνίας υπάρχουν στη σχετική σελίδα του ΣΕΑΒ καθώς και στον Οδηγό  και Ευρετήριο της Μονάδας Επιστημονικής Επικοινώνησης. Συμπληρωματικά, μπορείτε να συμβουλεύεστε τη σελίδα του εκδότη, που αφορά στη συμφωνία με τον ΣΕΑΒ και διαθέτει αναλυτικές οδηγίες για τους συγγραφείς.

Για διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο ΣΕΑΒ, στο support<στο>heal-link.gr και 2310998210, και με τη Μονάδα Επιστημονικής Επικοινώνησης, στο scholarly<στο>heal-link.gr και 2610969625.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012