Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Γεωργία Βλαμάκη, -ΕΤΕΠ, Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας & Χημείας Περιβάλλοντος, Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, Instituto Polytecnico de Braganca, Portugal, Μάιος 2018 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα – Erasmus week- οργανωμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια από το INSTITUTO POLYTECNIKO DE BRAGANCA (ipb) της Πορτογαλίας που περιελάμβανε τα πάντα!

Το Πανεπιστήμιο είχε μια τεράστια εξωστρέφεια, που φάνηκε στις εκδηλώσεις που είχε οργανώσει στα πλαίσια του να υποδεχθεί τους επισκέπτες του. Μας καλωσόρισαν με μια εκδήλωση -με φαγητό και χορούς- από φοιτητές Erasmus από πραγματικά πολλά μέρη του κόσμου!

Υπήρχαν οι διαλέξεις,  και οι επισκέψεις στα εργαστήρια που υπήρχε η ευκαιρία για συζητήσεις στο πως διαχειρίζονται θέματα που αφορούν της εκπαίδευση φοιτητών, και την οργάνωση των εργαστηρίων τους.

Επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν πολύ μεγάλος, δόθηκε η ευκαιρία για πολλές συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων και με τους επισκέπτες από πανεπιστήμια από άλλες χώρες της Ευρώπης.

Μας παρέθεσαν γεύμα με μουσική από ένα φοιτητικό συγκρότημα, οργάνωσαν αγώνα δρόμου, μας ξενάγησαν στη γύρω περιοχή, γενικά μόνο θετικό πρόσημο είχε η εμπειρία!

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012