Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Η Tελετή Aπονομής Διπλωμάτων Μηχανικού του Πολυτεχνείου Κρήτης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο ΑΝΕΚ Lines.

Κατά την έναρξη της Τελετής, χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας κ. Γεώργιος Κατσανεβάκης: «Σας καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση στην σημερινή Τελετή, που φέτος στην ΑΝΕΚ LINES έχουμε για πρώτη φορά την τιμή να φιλοξενούμε. Από το δικό μου μετερίζι, εδώ και χρόνια έχω την χαρά να παρακολουθώ από κοντά την εξέλιξη ενός οράματος, αυτό του Πολυτεχνείου Κρήτης, που έγινε πραγματικότητα, προσφέροντας ουσιαστικά στην κοινωνία μας». Ο κ. Κατσανεβάκης έκλεισε το χαιρετισμό του απευθυνόμενος στους αποφοιτήσαντες με μία συμβολική μαντινάδα: «Εγώ θα κάνω όνειρα κι αλήθεια να μη γίνουν, μου φτάνει που ονειρεύτηκα και όνειρα ας μείνουν».

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Ευάγγελο Διαμαντόπουλο, ο οποίος χαρακτήρισε την ημέρα ως εξαιρετικά σημαντική, καθώς πρόκειται για τη δικαίωση των κόπων πολλών ετών. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Σήμερα η κοινωνία μας υποδέχεται νέους επιστήμονες, νέους ανθρώπους που με την άρτια εκπαίδευση θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο στους κλάδους τους αλλά και για τη χώρα μας. Εμείς ως Καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης είμαστε πεπεισμένοι ότι όπως και οι προηγούμενες γενιές έτσι και οι σημερινοί απόφοιτοι θα πετύχουν στην επαγγελματική τους ζωή είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Πιστεύουμε σε αυτούς, έχουν όλα τα κατάλληλα εφόδια».

 

Αναγόρευση

 

Στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής Διπλωμάτων πραγματοποιήθηκε και η Τελετή Αναγόρευσης του Καθ. Rainer Stegmann σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος σε αναγνώριση της προσφοράς του για την προαγωγή της έρευνας και της τεχνολογίας στον τομέα της Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων και της διαρκούς υποστήριξης των διδακτικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης. 

Απόφοιτοι


Στην Τελετή, απονεμήθηκαν συνολικά 141 Διπλώματα των Σχολών:

  • Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (31)
  • Μηχανικών Ορυκτών Πόρων (20)
  • Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (33)
  • Μηχανικών Περιβάλλοντος (19)
  • Αρχιτεκτόνων Μηχανικών (38)

Δείτε τη Συλλογή Φωτογραφιών της Τελετής Απονομής [link]

Η Ανακοίνωση της Τελετής Απονομής [link]

Απονομή Διπλωμάτων - Αύγουστος 2019, Technical University of Crete
Απονομή Διπλωμάτων - Αύγουστος 2019
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012