Αναγόρευση Επίτιμου Καθηγητή

Aναγόρευση του Καθ. Ιωάννη Σίσκου σε Επίτιμο Καθηγητή

Tην Tετάρτη 13 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε η τελετή αναγόρευσης του Καθηγητή Ιωάννη Σίσκου σε Επίτιμο Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης σε αναγνώριση της προσφοράς του στη Σχολή και στην επιστημονική περιοχή των μεθόδων της πολυκριτήριας ανάλυσης αποφάσεων. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο δημόσιας συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης της Σχολής Mηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Σχολής, στην Πολυτεχνειούπολη. Στην ομιλία του ο κ. Σίσκος έκανε μία ιστορική αναδρομή στα 17 χρόνια υπηρεσίας του στο Πολυτεχνείο Κρήτης, από το πρώτο έτος λειτουργίας του Ιδρύματος το 1984 έως και το έτος μετακίνησής του στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς το 2001.  

Aναγόρευση Dr. Asad Madni σε Επίτιμο Καθηγητή

Στις 13 Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε η τελετή αναγόρευσης του Dr. Asad M. Madni σε Επίτιμο Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, σε αναγνώριση της προσφοράς του στις επιστημονικές περιοχές των έξυπνων αισθητήρων, σχεδίασης συστημάτων και επεξεργασίας σήματος. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια δημόσιας συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης της Σχολής Mηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης, στο αμφιθέατρο του Κτηρίου Επιστημών στην Πολυτεχνειούπολη. Η τελετή ολοκληρώθηκε με ομιλία του Dr. Madni, με τίτλο "Key Elements of a Business Plan for a Start-Up Company".

Aναγόρευση του κ. Διονυσίου Τσιχριτζή σε Επίτιμο Καθηγητή

Το Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης αναγόρευσε τον κ. Διονύσιο Τσιχριτζή, Διακεκριμένο Επιστήμονα στην Πληροφορική, σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος. Η τελετή αναγόρευσης πραγματοποιήθηκε σε δημόσια συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στο Αμφιθέατρο του Κτηρίου Επιστημών. Για την προσωπικότητα και το έργο του κ. Τσιχριτζή μίλησε ο Καθηγητής Σ. Χριστοδουλάκης ενώ Πρόεδρος του Τμήματος Καθηγητής Αθανάσιος Λιάβας εκφώνησε το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης και απένειμε τον τίτλο του Επίτιμου Καθηγητή στον κ. Διονύσιο Τσιχριτζή. Η τελετή έκλεισε με μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του κ. Διονυσίου Τσιχριτζή με τίτλο: «Το Τρίγωνο της Γνώσης: Παιδεία, Έρευνα, Καινοτομία».

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012