Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Περισσότεροι από 700 νέοι φοιτητές στο Καλωσόρισμα πρωτοετών

Σε γιορτινό κλίμα, περισσότεροι από 700 νέοι φοιτητές παραβρέθηκαν στην εκδήλωση Καλωσορίσματος που διοργανώθηκε από το Πολυτεχνείο Κρήτης, την Τετάρτη 02/10/2019. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι νέοι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις σπουδές και την έρευνα στο Πολυτεχνείο Κρήτης, καθώς και για τις υπηρεσίες που προσφέρει το Ίδρυμα στους φοιτητές του, από εκπροσώπους, της Πρυτανείας και των 5 Σχολών Μηχανικών.

Στα «περίπτερα» των φοιτητικών ομάδων, οι πρωτοετείς μας γνωρίστηκαν με τους παλαιότερους συμφοιτητές τους και ήλθαν σε επαφή με την κοινωνική πλευρά της ζωής στο Πολυτεχνείο Κρήτης, μέσα από την παρουσίαση του έργου των φοιτητικών ομάδων. Είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε miniGames της ΙΕΕΕTUCStudentbranch, να παρακολουθήσουν μαθήματα χορού από το Χοροτεχνείο και μαθήματα σκάκι από την νεοσύστατη ομάδα του Πολυτεχνείου Κρήτης, να «κλείσουν τους διακόπτες» με την ομάδα Saves2, να κάνουν δοκιμές ... σε TUCSports, να "σαλπάρουν" παρέα με την ιστιοπλοϊκή ομάδα, να γνωρίσουν τις δυνατότητες που δίδονται με τη συμμετοχή στις επιστημονικές ομάδες BESTChania, ErasmusStudentNetwork,TUCSPEStudentChapter, να γνωρίσουν τον μουσικό κόσμο της ομάδας «Ένταση Live”, τον κόσμο του βιβλίου από τη Λογοτεχνική Ομάδα, και τον κόσμο του Θεάτρου από την Θεατρική Ομάδα. Να ενημερωθούν για τις εθελοντικές δράσεις στις οποίες μπορούν να πάρουν μέρος από τις ομάδες Εθελοντών Φοιτητών και Φοιτητών Αιμοδοτών. Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός "Ράδιο Ένταση 93,5", όπως κάθε χρόνο, καλωσόρισε τους πρωτοετείς με τα κεφάτα μέλη του και πάνω απ’ όλα με την μουσική του! Επίσης, οι πρωτοετείς μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη μοναδική γαλλική ταινία βωβού κινηματογράφου ‘LeVoyagedansla Lune του Georges Méliès από την ‘Αλλίαση’. Για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο της εκδήλωσης Καλωσορίσματος, το Πολυτεχνείο Κρήτης φιλοξένησε το ChaniaFilmFestival, την AISEC Κρήτηςκαι τους CretanGunners!
 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το Καλωσόρισμα!

Διαβάστε τι έγραψαν τα ΜΜΕ για το Καλωσόρισμα στη σελίδα fb της εκδήλωσης

Παρακολουθείστε τις παρουσιάσεις του Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Αναπλ. Καθηγητή Μιχαήλ Λαγουδάκη και των εκπροσώπων των 5 Σχολών:


Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη των φοιτητικών ομάδων του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και τις φιλοξενούμενες ομάδες που συμμετείχαν στην εκδήλωση, μετατρέποντας το Καλωσόρισμα σε μια ημέρα γιορτής για όλο το Πολυτεχνείο!

Ευχαριστούμε, επίσης, την εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΗΣ για το κέρασμα που προσέφερε στα πλαίσια της εκδήλωσης.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012