Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Εορτή Τριών Ιεραρχών και Κοπή Πίτας 2022

Η Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης σας προσκαλεί στην εκδήλωση* για τον Εορτασμό των Τριών Ιεραρχών, της επίσημης ημέρας των γραμμάτων και της παιδείας, και στην ετήσια Κοπή της Βασιλόπιτας του Ιδρύματος, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 3:00 μ.μ. Θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στην υβριδική εκδήλωση είτε με φυσική παρουσία** στο Αμφιθέατρο του Κτ. Επιστημών είτε εξ αποστάσεως μέσω zoom***.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Πέτρου Παναγιωτόπουλου, με θέμα «Η πρόσληψη της επιστημονικής σκέψης στον λόγο και τη δράση των Τριών Ιεραρχών». Στην εκδήλωση επίσης θα τιμηθούν τα αφυπηρετήσαντα μέλη του Πολυτεχνείου Κρήτης κατά το έτος 2021 και θα ακολουθήσει η κοπή της βασιλόπιτας.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω της σελίδας Facebook του Ιδρύματος.

Πολλές ευχές για μία πολύ καλή και δημιουργική χρονιά!


*Σημείωμα προς τους συμμετέχοντες

H εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της σελίδας facebook του Πολυτεχνείου Κρήτης, ενώ θα βιντεοσκοπηθεί και θα ληφθεί φωτογραφικό υλικό. Το ψηφιακό υλικό θα προβληθεί στην ιστοσελίδα και στο επίσημο κανάλι του Ιδρύματος. Ενδέχεται η φωτογραφία σας να συμπεριληφθεί σε δελτία τύπου που θα εκδώσει το Ίδρυμα για την εκδήλωση αυτή. Το Πολυτεχνείο Κρήτης επίσης θα δημοσιοποιήσει την εκδήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε newsletters. Για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με τα προσωπικά σας δεδομένα ή για την ανάκληση της συγκατάθεσής σας, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της σελίδας με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του Ιδρύματος.

**Σημείωμα προς τους συμμετέχοντες με φυσική παρουσία

Οι συμμετέχοντες με φυσική παρουσία στο Αμφιθέατρο του Κτιρίου Επιστημών θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην απόφαση ακαδημαϊκής λειτουργίας του Ιδρύματος κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο.

***Σημείωμα προς τους συμμετέχοντες με τηλεδιάσκεψη (μόνο μέλη της Πολυτεχνικής Κοινότητας)

Ο σύνδεσμος σύνδεσης είναι https://tuc-gr.zoom.us/j/97298850016?pwd=SURrZnIxNHNPeU9zck1LR2VPNmIwdz09 (ID: 97298850016, Pass: 828692). Πριν πατήσετε στον σύνδεσμο για είσοδο στην τηλεδιάσκεψη, θα πρέπει:

  1. να κάνετε Sign In στο https://tuc-gr.zoom.us με τα ιδρυματικά στοιχεία στον browser που χρησιμοποιείτε.
  2. να κάνετε Sign In with SSO στην εφαρμογή Zoom, εισάγοντας tuc-gr στο company domain και μετά τα ιδρυματικά στοιχεία.

Για οποιαδήποτε πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 28210- 37400, 37355 ή στο email zoom-admin<στο>isc.tuc.gr.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012