Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Το τμήμα παρέχει διοικητική υποστήριξη σε όλες τις δραστηριότητες που έχουν ως αντικείμενο τη φοιτητική μέριμνα φροντίζοντας για τη στέγαση, σίτιση, μετακίνηση, επιβράβευση των φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και θεμάτων κοινωνικής πρόνοιας, όπως στεγαστικά επιδόματα και ανταποδοτικές υποτροφίες.

Για επικοινωνία σας με το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας μπορείτε να επικοινωνείτε:

Τηλ.: +30 28210 37287 ή +30 28210 06258

email: merimna@tuc.gr

23-02-2023
Νέα περίοδος υποβολής αιτήσεων στέγασης φοιτητών του Α΄ κύκλου σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023

  • Ενημερώνουμε τους προπτυχιακούς φοιτητές του Ιδρύματος ότι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για τις διαθέσιμες θέσεις που υπάρχουν στη φοιτητική εστία, σύμφωνα με την 614/22.02.2023 απόφαση της Συγκλήτου.

    Το διάστημα υποβολής αιτήσεων αρχίζει από σήμερα, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023.

    Καμία αλλαγή δεν υπάρχει στα εισοδηματικά κριτήρια, ενώ για την πλήρωση του ακαδημαϊκού κριτηρίου θα συμπεριληφθεί και η επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου 2022.

    Οι φοιτητές που είχαν υποβάλει αίτηση και δεν έγινε αποδεκτή λόγω ακαδημαϊκών κριτηρίων, δεν χρειάζεται να υποβάλουν εκ νέου αίτηση παρά μόνο να στείλουν μήνυμα από τον ιδρυματικό τους λογαριασμό στο Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας με τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, αριθμό μητρώου φοιτητή), δηλώνοντας την επιθυμία τους για διαμονή στη φοιτητική εστία, συνοδευόμενη με επικαιροποιημένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

    Τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα τα βρείτε στη σελίδα των αιτήσεων.

    Η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσης της αίτησης ανήκει εξολοκλήρου στον αιτούντα. Όποτε αμφιβάλλετε για τον τρόπο συμπλήρωσης μπορείτε να προχωρήσετε σε προσωρινή αποθήκευση και να επικοινωνήσετε με το τμήμα της φοιτητικής μέριμνας.

    Μετά την οριστική υποβολή μην ξεχνάτε να ελέγχετε τακτικά τον λογαριασμό email που διαθέτετε στο Πολυτεχνείο προκειμένου να ενημερώνεστε για την πορεία της αίτησής σας.

     Από τη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012