Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Το τμήμα παρέχει διοικητική υποστήριξη σε όλες τις δραστηριότητες που έχουν ως αντικείμενο τη φοιτητική μέριμνα φροντίζοντας για τη στέγαση, σίτιση, μετακίνηση, επιβράβευση των φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και θεμάτων κοινωνικής πρόνοιας, όπως στεγαστικά επιδόματα και ανταποδοτικές υποτροφίες.

Για επικοινωνία σας με το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας μπορείτε να επικοινωνείτε:

Τηλ.: +30 28210 37287 ή +30 28210 06258

email: merimna@tuc.gr

30-12-2020
Επείγουσα ενημέρωση

  • Αγαπητοί φοιτητές,

    Μετά την επιβεβαίωση θετικού κρούσματος σε εργαζόμενο του Ιδρύματος θα σας παρακαλούσα για τα εξής:

    Όσοι απουσιάζουν και δεν έχουν συμπληρώσει τη φόρμα δήλωσης απουσίας να το πράξουν άμεσα. Τη φόρμα υπενθυμίζω ότι θα τη βρείτε πατώντας εδώ.

    Όσοι δεν έχετε επιστρέψει στον τόπο μόνιμης κατοικίας παρακαλώ να στείλετε μήνυμα στο mail της φοιτητικής μέριμνας (merimna@isc.tuc.gr) ότι βρίσκεστε στην φοιτητική εστία.

    Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα γνωστά πλέον σε όλους μέτρα προστασίας και στην υγιεινή των κοινόχρηστων χώρων και φροντίζετε ιδιαίτερα για την απομάκρυνση των σκουπιδιών.

    Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύονται οι επισκέψεις και οι φιλοξενίες.

    Ευχόμαστε τα καλύτερα σε εσάς και στις οικογένειές σας.

    Είθε η χρονιά που έρχεται να είναι απαλλαγμένη από κάθε φόβο και γεμάτη ελπίδα και όνειρα για την ακαδημαϊκή και προσωπική σας πορεία.

    Από την Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων.


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012