Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Το τμήμα παρέχει διοικητική υποστήριξη σε όλες τις δραστηριότητες που έχουν ως αντικείμενο τη φοιτητική μέριμνα φροντίζοντας για τη στέγαση, σίτιση, μετακίνηση, επιβράβευση των φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και θεμάτων κοινωνικής πρόνοιας, όπως στεγαστικά επιδόματα και ανταποδοτικές υποτροφίες.

13-05-2022
Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του Φοιτητικού Εστιατορίου το Σαββατοκύριακο

  • Ενημερώνουμε τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας ότι με βάση την εξέλιξη των προβλεπόμενων διαγωνιστικών διαδικασιών καθώς και των σχετικών αποφάσεων της Συγκλήτου, το Εστιατόριο του Πολυτεχνείου Κρήτης στην Πολυτεχνειούπολη θα λειτουργεί από την ερχόμενη Δευτέρα 16/5/2022 με νέο ανάδοχο. Λόγω των απαραίτητων διαδικασιών μετάβασης, το Εστιατόριο δεν θα είναι δυνατόν να λειτουργήσει από σήμερα το απόγευμα, Παρασκευή 13 Μαΐου, έως και την Κυριακή 15 Μαΐου 2022.  Από τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 θα ξεκινήσει η λειτουργία υπό τη νέα ανάδοχο εταιρεία.

    Σήμερα,  Παρασκευή 13 Μαΐου, οι φοιτητές δικαιούχοι δωρεάν σίτισης θα μπορούν να παραλάβουν δύο γεύματα (μεσημεριανό και δείπνο), κατά τις ώρες λειτουργίας του φοιτητικού εστιατορίου από 12:00 έως και 16:30.

    Ευχαριστούμε την απερχόμενη εταιρεία για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα το προσωπικό της που λειτουργούσε το Φοιτητικό Εστιατόριο με υπευθυνότητα και απαράμιλλο ζήλο. Καλωσορίζουμε την νέα εταιρεία και ευχόμαστε να έχουμε μια καλή συνεργασία.

    Από την Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012