Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Το τμήμα παρέχει διοικητική υποστήριξη σε όλες τις δραστηριότητες που έχουν ως αντικείμενο τη φοιτητική μέριμνα φροντίζοντας για τη στέγαση, σίτιση, μετακίνηση, επιβράβευση των φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και θεμάτων κοινωνικής πρόνοιας, όπως στεγαστικά επιδόματα και ανταποδοτικές υποτροφίες.

Για επικοινωνία σας με το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας μπορείτε να επικοινωνείτε:

Τηλ.: +30 28210 37287 ή +30 28210 06258

email: merimna@tuc.gr

24-10-2022
Προσωρινά αποτελέσματα των αιτήσεων σίτισης των φοιτητών και των τριών κύκλων σπουδών του Ιδρύματος για το Ακαδημαϊκό Έτος 2022-2023

  • Τα προσωρινά αποτελέσματα των αιτήσεων παροχής δωρεάν σίτισης των φοιτητών και των τριών κύκλων σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 ανακοινώνονται στο επισυναπτόμενο αρχείο. Για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι ομαδοποιημένα ανά Σχολή στην οποία φοιτά ο φοιτητής και με αύξουσα σειρά του αριθμού μητρώου φοιτητή. Στο πρώτο φύλλο βρίσκονται τα προσωρινά αποτελέσματα για του φοιτητές του Α΄ κύκλου σπουδών (προπτυχιακοί) και στο δεύτερο φύλλο τα προσωρινά αποτελέσματα για τους φοιτητές του Β΄ και του Γ΄ κύκλου σπουδών.

    Δίνεται περιθώριο δύο (2) ημερών από την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων για κατάθεση αιτήσεων θεραπείας – ενστάσεων. Επομένως, οι φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση θεραπείας- ένσταση, θα πρέπει έως την Πέμπτη 27/10/2022, να αποστείλουν αιτιολογημένο αίτημα στο email της Φοιτητικής Μέριμνας (merimna@tuc.gr), αναφέροντας το Ονοματεπώνυμο, τον  Αριθμό Μητρώου Φοιτητή και τον Αριθμό Πρωτοκόλλου Ηλεκτρονικής Αίτησης (βρίσκεται στο email επιβεβαίωσης που στάλθηκε αυτοματοποιημένα με την επιτυχή υποβολή της αίτησης στο ιδρυματικό email του αιτούντα φοιτητή). Η αίτηση θεραπείας- ένσταση θα πρέπει να συνοδεύεται με αποστολή των δικαιολογητικών που τεκμηριώνουν το αίτημα.

    Από την Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων


    Συνημμένα:

    • 2022_TEMP_SITISI.xlsx
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012