Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Το τμήμα παρέχει διοικητική υποστήριξη σε όλες τις δραστηριότητες που έχουν ως αντικείμενο τη φοιτητική μέριμνα φροντίζοντας για τη στέγαση, σίτιση, μετακίνηση, επιβράβευση των φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και θεμάτων κοινωνικής πρόνοιας, όπως στεγαστικά επιδόματα και ανταποδοτικές υποτροφίες.

Για επικοινωνία σας με το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας μπορείτε να επικοινωνείτε:

Τηλ.: +30 28210 37287 ή +30 28210 06258

email: merimna@tuc.gr

05-10-2021
Αιτήσεις Σίτισης ή/ και Στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 των πρωτοετών φοιτητών του Ιδρύματος, νέων μεταπτυχιακών και υποψήφιων διδακτόρων

  • Το τμήμα φοιτητικής μέριμνας σας καλωσορίζει στο Πολυτεχνείο Κρήτης!

    Η υποβολή των αιτήσεων σίτισης ή/και στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, θα διαρκέσει από την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 έως την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021.

    Ενημερωθείτε για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων παροχής δωρεάν σίτισης ή/και στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, τα όρια και τα δικαιολογητικά, με επίσκεψη στη σελίδα των αιτήσεων σίτισης-στέγασης ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.

    Διαβάστε με προσοχή τις Ερωτήσεις-Απαντήσεις για τη συμπλήρωση των αιτήσεων σίτισης-στέγασης. Συγκεντρώστε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και λύστε τυχόν απορίες επικοινωνώντας στα τηλέφωνα της φοιτητικής μέριμνας τηλ 28210-06258, 37287 ή του κέντρου εξυπηρέτησης φοιτητών τηλ. 28210-37279.

    Προσοχή! Μόνο μετά την παραλαβή των κωδικών που σας επιτρέπουν την πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση εφόσον πρώτα θα έχετε αλλάξει το password! Για οδηγίες αλλαγής πατήστε εδώ. Στη συνέχεια αιτηθείτε την έκδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας και μετά υποβάλετε τις αιτήσεις σίτισης/στέγασης.

    Οι φοιτητές Β΄ και Γ΄ κύκλου μπορούν να υποβάλλουν μόνο αίτηση για παροχή δωρεάν σίτισης σε αυτό το διάστημα.

    Η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσης της αίτησης ανήκει εξολοκλήρου σε εσάς και καμία παρέμβαση στην αίτηση δεν γίνεται από το αρμόδιο τμήμα. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες πριν ξεκινήσετε τη συμπλήρωση της αίτησης. Όποτε αμφιβάλλετε αποθηκεύστε προσωρινά την αίτησή σας και επικοινωνήστε μαζί μας.

    Μετά την οριστική υποβολή μην ξεχνάτε να ελέγχετε τακτικά το ιδρυματικό σας email  προκειμένου να ενημερώνεστε για την πορεία της αίτησής σας.

    Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

    Από την Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων


© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012