Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Καλωσόρισμα Πρωτοετών Φοιτητών 2022 - Ανακοίνωση

Το Πολυτεχνείο Κρήτης καλωσορίζει και φέτος τους πρωτοετείς φοιτητές του!

Η φετινή εκδήλωση καλωσορίσματος πρωτοετών φοιτητών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19.10.2022 και θα περιλαμβάνει δύο μέρη.
 

  • Στο πρώτο μέρος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον αίθριο χώρο έξω από τη Φοιτητική Λέσχη από 10:00 έως 14:00, οι πρωτοετείς μας φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μία πρώτη εικόνα των δράσεων και του έργου των φοιτητικών ομάδων του Πολυτεχνείου Κρήτης, να συναντήσουν μέλη των ομάδων, να πάρουν πληροφορίες για τις δραστηριότητες της κάθε ομάδας και να βρουν στοιχεία επικοινωνίας. 
     
  • Στο δεύτερο μέρος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε ξεχωριστή αίθουσα για κάθε Σχολή με ώρα έναρξης 14:00, οι πρωτοετείς μας φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν συνολικά το Πολυτεχνείο Κρήτης, καθώς η Πρυτανεία και οι πέντε Σχολές θα δώσουν στους νέους φοιτητές του Ιδρύματος χρήσιμες πληροφορίες για τις σπουδές, την έρευνα, τις υπηρεσίες και τη φοιτητική ζωή στο Πολυτεχνείο Κρήτης.
     

Επισκεφθείτε τη σελίδα του facebook event για το καλωσόρισμα! 


Πρόγραμμα


Α' Μέρος: Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, 10:00-14:00, Αίθριο Φοιτητικής Λέσχης

  • Γνωριμία με τις Φοιτητικές Ομάδες του Πολυτεχνείου Κρήτης
     

Β' Μέρος: Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, 14:00-15:30, Αίθουσες Σχολών

  • Καλωσόρισμα από τον Πρύτανη και τους Αντιπρυτάνεις
  • Παρουσίαση του Πολυτεχνείου Κρήτης και των Υπηρεσιών προς Φοιτητές
  • Καλωσόρισμα από τον Κοσμήτορα της Σχολής
  • Παρουσίαση της Σχολής και του Προγράμματος Σπουδών

Ενημέρωση

Το «Καλωσόρισμα Πρωτοετών Φοιτητών» θα βιντεοσκοπηθεί και θα ληφθεί φωτογραφικό υλικό. Το ψηφιακό υλικό θα προβληθεί στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος και ενδέχεται η φωτογραφία σας να συμπεριληφθεί σε δελτία τύπου που θα εκδώσει το Ίδρυμα για την εκδήλωση αυτή. Το Πολυτεχνείο Κρήτης επίσης θα δημοσιοποιήσει το «Καλωσόρισμα» στο επίσημο κανάλι του Ιδρύματος, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε newsletters. Για οποιοδήποτε θέμα το οποίο αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα, ή για την ανάκληση της συγκατάθεσής σας, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της σελίδας με την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων του Ιδρύματος.

© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012