Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

Νέα από Φορείς Υποδοχής


Ενημέρωση από Coca-Cola για Πρόγραμμα "Summership " & Πρακτική Άσκηση το 2023

3-5-2023

Ο φορέας θα υλοποιήσει το πρόγραμμα Summership, για το οποίο οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκίνησαν.

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές/φοιτήτριες που βρίσκονται στο 3ο και 4ο έτος των σπουδών τους και έχει διάρκεια 2 εβδομάδων από 22 Μαίου έως 2 Ιουνίου, με καθημερινή παρακολούθηση μεταξύ 10.00-12.00.

 

Για πρώτη χρονιά το πρόγραμμα θα έχει υβριδικό χαρακτήρα καθώς τις δύο ημέρες θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις και δράστηριότητες στις εγκαταστάσεις μας και διαδικτυακά οι υπόλοιπες συναντήσεις. Πιο συγκεκριμένα καθ’ όλη τη διάρκεια θα πραγματοποιηθούν:

  • Διαδραστικά career workshops & business case studies
  • Στοχευμένες εκπαιδεύσεις από έμπειρους επαγγελματίες της ομάδας μας
  • Round tables για career stories από επιλεγμένα στελέχη μας
  • Fun Activities

 

Τέλος, στα πλαίσια του Summership οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν θέσεις πρακτικής άσκησης στην εταιρεία μας.

Σημειώνουμε πως το πρόγραμμα σχετίζεται, αλλά δεν είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πρακτική, επομένως αιτήσεις για πρακτικη άσκηση μπορούμε να δεχτούμε και πριν την έναρξη του προγράμματος και παράλληλα οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος και στο Summership.

Καθώς όμως οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες, οι τελικοί συμμετέχοντες θα επιλεγούν από μια διαδικασία αξιολόγησης όπως κια στην περίπτωση της πρακτικής άσκησης, μέσω συνέντευξης on-demand ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

 

https://careers.coca-colahellenic.com/en_US/careers/ProjectDetail/Summership-2023-GR-CY/3871

 

Παρακάτω θα βρείτε και την καμπάνια στα social media.

 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/posts/coca-cola-hbc_%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-%CF%83%CE%BF%CF%85-activity-7056987630466416640-QV_N?utm_source=share&utm_medium=member_desktop

 

Ατομο Επικοινωνίας: Maria Kouri, Talent Acquisition Partner, maria.kouri<στο>cchellenic.com


Ενημέρωση από IBM για Πρακτική Άσκηση το 2023

24-4-2023

 

Ακολουθεί παρουσίαση για το Πρόγραμμα: “IBM Consulting Associates”  και θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την περίοδο αυτή αναζητούμε νέα ταλέντα για 4 θέσεις εργασίας στον Τομέα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΙΒΜ. https://www.ibm.com/careers/us-en/search/?search=Associate&filters=level:Entry%20Level,primary_country:GR
 

Πιο συγκεκριμένα, είναι οι κάτωθι θέσεις, και απευθύνονται σε τελειόφοιτους ή και απόφοιτους έως 2 ετών :

 

 

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα έχουν την δυνατότητα να ενταχθούν σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, να συνεργασθούν με κορυφαίους έμπειρους επαγγελματίες και να συμμετέχουν σε σημαντικά έργα αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής. Πρόκειται για θέσεις πλήρως απασχόλησης και αορίστου χρόνου.

 

Άτομο επικοινωνίας: Amalia Spachou: Amalia.Spachou@gr.ibm.com

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012