Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

Παπαστράτος STARTUP GREECE Awards:Υποψηφιότητες έως 25 Ιανουαρίου

 

Τα Παπαστράτος STARTUP GREECE Awards επιβραβεύουν και αναδεικνύουν ελληνικά Start-Ups που προσφέρουν καινοτόμα προϊόντα / υπηρεσίες, διαθέτουν πλήρη επιχειρηματικά μοντέλα, οικονομική βιωσιμότητα και υψηλή αναπτυξιακή προοπτική. Στα βραβεία, που υποστηρίζονται από δεκάδες αναγνωρισμένους φορείς και προσωπικότητες του οικοσυστήματος, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν υποψηφιότητα νέες καινοτόμες επιχειρήσεις που έχουν συσταθεί και λειτουργούν τα τελευταία τέσσερα (4) χρόνια στην Ελλάδα ή σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου αλλά ανήκουν κατά πλειοψηφία σε Έλληνες. Μετά την «άνθιση» του Start-Up οικοσυστήματος στην Ελλάδα, ήρθε η ώρα για την αναγνώριση και επιβράβευση της δουλειάς και της προσπάθειας των νεοφυών επιχειρήσεων.

 

Έναρξη προσφοράς 30 δωρεάν υποψηφιοτήτων: 14 Ιανουαρίου 2016

Τελική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων: 25 Ιανουαρίου 2016

 

H εταιρεία Παπαστράτος, ως χορηγός τίτλου της διοργάνωσης των “Παπαστράτος STARTUP GREECE Awards”, δίνει τη δυνατότητα σε 30 startup εταιρείες να υποβάλουν ΔΩΡΕΑΝ την υποψηφιότητά τους, να διεκδικήσουν μια διάκριση και να συμμετάσχουν – εφόσον προκριθούν – σε ένα Bootcamp με σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρείν. Αναλυτικότερα, η Παπαστράτος προσφέρει, από τις 14 Ιανουαρίου 2016 και έως την εξάντληση των 30 υποψηφιοτήτων, ΔΩΡΕΑΝ την πρώτη υποψηφιότητα κάθε Startup εταιρείας. Οι τιμές για τις επόμενες υποψηφιότητες που τυχόν υποβάλει η ίδια Startup εταιρεία, θα ακολουθούν τον τιμοκατάλογο που ισχύει.

 

Μάθετε περισσότερα στο http://www.startupawards.gr/

 

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012