Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

Υπενθύμιση: 2ος Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Ερευνας & Καινοτομίας!

Με στόχο την ενθάρρυνση της έρευνας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας ως τους βασικούς πυλώνες για την αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας της χώρας, ο ΣΕΒ και η Eurobank EFG, συνδιοργάνωσαν, το 2010, τον 1ο Διαγωνισμό Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας «Η Ελλάδα Καινοτομεί!».

Συνεχίζοντας να στηρίζουμε την Ελλάδα της προοπτικής και της δημιουργίας, κάναμε το Διαγωνισμό αυτό θεσμό!

Φέτος, συνδιοργανώνουμε το 2ο Διαγωνισμό Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας «Η Ελλάδα Καινοτομεί!», φιλοδοξώντας να αναδείξουμε νέες καινοτόμες ιδέες, που θα συμβάλουν στην προσπάθεια να ξαναμπεί η Ελληνική Οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης.

Στην κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη δημιουργικών προτύπων, η συνεισφορά της ελληνικής επιχειρηματικής και ερευνητικής κοινότητας, που μάχεται και δημιουργεί καθημερινά, κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Με την πεποίθηση ότι μοιραζόμαστε την κοινή επιδίωξη για μια βιώσιμη ανάκαμψη της οικονομίας με άξονες την καινοτομία και τη δημιουργική δουλειά, σας προσκαλούμε να υποστηρίξετε την πρωτοβουλία μας, δοκιμάζοντας τη συμμετοχή σας σ’ αυτόν.

Η διάκριση στο διαγωνισμό προσφέρει ευρεία προβολή που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων,  το ειδικό λεύκωμα και τη συμμετοχή στις περιφερειακές εκθέσεις που θα γίνουν σε σημαντικά κέντρα ερευνητικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας. Επιπλέον προσφέρει  την επιβράβευση που προκύπτει από τη διάκριση μέσω μιας διαδικασίας που βασίζεται στη συνεισφορά ειδικών αξιολογητών. Συνεπώς  μια διάκριση στο διαγωνισμό αποτελεί ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο προβολής για ερευνητές και καινοτόμους επιχειρηματίες που αναζητούν συνεργασίες προκειμένου να ωριμάσουν και να εξελίξουν το έργο τους .

Από τον ΣΕΒ, ο κ. Μιχάλης Μητσόπουλος (Τ: 211 500 6182) και η κα. Θεοδώρα Αχειμάστου (Τ: 211 500 6133 ή 211 500 6164), Προϊσταμένη Υποστήριξης Υπηρεσιών, είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσουν σε τυχόν ερωτήματά σας και να σας δώσουν όποιες διευκρινίσεις θελήσετε.

Σημειώνεται ότι αναλυτική πληροφόρηση για τους όρους του διαγωνισμού και για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, αλλά και πληροφορίες για την πορεία του πρώτου διαγωνισμού και όσων διακρίθηκαν σε αυτόν, μπορείτε να αναζητήσετε στο διαδικτυακό τόπο www.kainotomeis.gr.

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012