Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

10 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ

Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, ανακοινώνει τη χορήγηση δέκα υποτροφιών μεταπτυχιακών σπουδών προδιδακτορικού επιπέδου και πλήρους μονοετούς φοίτησης, ύψους 15.000 ευρώ έκαστη, για σπουδές σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της ημεδαπής και της αλλοδαπής, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 – με έναρξη φοίτησης το Φθινόπωρο του 2021.

Οι ανωτέρω υποτροφίες εντάσσονται στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικής προσφοράς που υλοποιεί η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ ετησίως και στοχεύουν στην υποστήριξη της παιδείας και τη βελτίωση της ζωής των νέων. Ο κ. Θεόδωρος Βενιάμης, Πρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών και της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, αναφέρει σχετικά: «Η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ στέκεται και φέτος, εν μέσω αυτής της πρωτόγνωρης συγκυρίας, κοντά στους νέους της χώρας μας. Η ναυτιλιακή κοινότητα με τη χορήγηση υποτροφιών μεταπτυχιακών φοιτητών για σπουδές σε Πανεπιστήμια εντός και εκτός Ελλάδος, στηρίζει ενεργά τον νευραλγικό τομέα της παιδείας και την ενδυνάμωση των νέων στην προσπάθεια τους για ένα καλύτερο μέλλον».

Για πληροφορίες σχετικά με την Προκήρυξη Υποτροφιών, τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να υποβληθούν έως τις 31/03/2021, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στην ιστοσελίδα   www.syn-enosis.gr  ή στο τηλέφωνο 210 4291300.

 

Σχετικά με τη ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ

Η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ ιδρύθηκε το 2016 από μέλη της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών. Σκοπός της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ είναι να αποτελεί το σταθερό σημείο συλλογικής κοινωνικής προσφοράς της ναυτιλιακής κοινότητας και αποσκοπεί στη συνδρομή της ελληνικής κοινωνίας με κοινωφελή προγράμματα, δράσεις στήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, έργα ανθρωπιστικού και φιλανθρωπικού περιεχομένου και δωρεές ευρύτερου ενδιαφέροντος. www.syn-enosis.gr

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012