Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

OPEN COFFEE CHANIA ΙΙ - Σάββατο 17 Mαρτίου 2012 - 19.00 μμ στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων

OPEN COFFEE CHANIA ΙΙ (Από την Ομάδα διοργάνωσης: Chania Devs)


Το OPEN COFFEE ΙΙ στα Χανιά (www.opencoffee.gr)! Μετά την απρόσμενα μεγάλη ανταπόκριση που είχε το παρθενικό Open Coffee, το 2ο Open Coffee διοργανώνεται το Σάββατο 17 Mαρτίου 2012 στις 19.00 μμ στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων (εδρεύει στο Νεώριο Μόρο).

Η εκδήλωση απαρτίζεται από 3 μέρη:
● Ομιλίες:

  • Ο κ. Δημητριάδης από την εταιρεία biolea (www.biolea.gr): Ο κ. Δημητριάδης θα μας μιλήσει για την καινοτομία στην παραγωγή βιολογικού, επώνυμου ελαιόλαδου κτήματος με παραδοσιακές μεθόδους άλεσης. Επιπροσθέτως, θα μας παρουσιάσει όλες τις παραμέτρους για τη σταδιακή ανάπτυξη της biolea και τη σύγχρονη πορεία της, η οποία αποτελεί πρότυπο έμπνευσης.
  • Ο κ. Cameron Clark (http://www.catch22marketing.com/) : Ο κ. Cameron Clark ο οποίος δραστηριοποιείται στην Αγγλική αγορά, θα μας παρουσιάσει καινοτόμες προτάσεις ανάπτυξης-βελτίωσης ιστότοπων (websites) με απώτερους στόχους την οπτική αναβάθμισή τους, την εύκολη παρακολούθησή τους καθώς και την βέλτιστη ανίχνευση τους από τις δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης. Ο κ. Clark θα μας δώσει σημαντικές συμβουλές για το τι πρέπει να υιοθετήσει ή να αποφύγει αντίστοιχα ένας επιχειρηματίας, όσον αφορά την ιστοσελίδα της επιχείρησής του.

● Ανοιχτοί κύκλοι εργασίας: Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσουν ανοιχτές συζητήσεις μεταξύ όλων των παρευρισκόμενων σε κύκλους εργασίας, networking και brainstorming!


● Ανοιχτές Παρουσιάσεις: Στο τρίτο μέρος, είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι έχουν ιδέες για ανάπτυξη και θέλουν να τις παρουσιάσουν στο κοινό, αναζητώντας κεφάλαια ή συνεργάτες (ομάδες) για την υλοποίηση.

Χώρος:

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος εδρεύει στο Νεώριο Μόρο, στον ανατολικό μυχό του Ενετικού Λιμανιού των Χανίων.
Η εκδήλωση Open Coffee είναι δωρεάν και ανοικτή σε όποιον θέλει να συμμετέχει ή απλώς να ακούσει τους ομιλητές.

O Ιστιοπλοϊκός Όμιλος διαθέτει WiFi Spot και είναι προσβάσιμο σε ΑμΕΑ. Περισσότερες πληροφορίες στο facebook event (http://www.facebook.com/events/118030188321463/). Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων.

 

Θα είσαι εκεί αν:
● είσαι προγραμματιστής υπολογιστών, designer, οικονομολόγος, σύμβουλος επιχειρήσεων που αναζητεί νέα γνώση και ομάδα
● είσαι επιχειρηματίας και αναζητάς συνεργάτες ή πελάτες,
● είσαι άνθρωπος με ιδέες που μπορούν να αναπτυχθούν και να αποδώσουν με τη βοήθεια της Τεχνολογίας Υπολογιστών,
● είσαι επιχειρηματίας που αναζητάς συνεργάτες για τη δουλειά σου ή επιθυμείς να μοιραστείς τη γνώση σου με άλλους,
● είσαι άνθρωπος που επιθυμεί να βρεθεί σε ένα περιβάλλον που προσπαθεί να καταπολεμήσει τη σημερινή κατάσταση.

Ελάτε να πιούμε τον καφέ μας, το τσάι μας, το αφέψημά μας ή τη μπύρα μας αποκομίζοντας ταυτόχρονα από την εκδήλωση ένα ελπιδοφόρο, αισιόδοξο μήνυμα.

 

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012