Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

5η ημερίδα Συμβουλευτικής σε Διοίκηση και Παραγωγή από αποφοίτους Μηχανικούς Παραγωγής & Διοίκησης|11-11-2022 |10:00 - 16:00 Διαδικτυακά μέσω Zoom

Το Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας σε συνεργασία με την Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, την Πρωτοβουλία Επαγγελματικής Αλληλεγγύης Νέων Act-TLO, και τo Σύλλογο Φοιτητών ΜΠΔ του Ιδρύματος, διοργανώνουν την 5η Ημερίδα Συμβουλευτικής σε Διοίκηση και Παραγωγή από απoφοίτους Μηχανικούς Παραγωγής και Διοίκησης την Παρασκευή  11 Νοεμβρίου 2022 και ώρες 10:00 έως 16:00. 

Η 5η Ημερίδα Συμβουλευτικής σε Διοίκηση και Παραγωγή έχει ως στόχο την ενημέρωση των φοιτητών της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης για τη σύνδεση της πολυδιάστατης θεωρητικής εκπαίδευσης με την πρακτική εφαρμογή αυτών των γνώσεων. Είναι η ευκαιρία να ακούσουν και να συμβουλευτούν αποφοίτους της Σχολής ΜΠΔ, ώστε να κατανοήσουν τις ουσιαστικές πτυχές της επαγγελματικής πραγματικότητας που θα βιώσουν στο άμεσο μέλλον.

Η ημερίδα περιλαμβάνει 10 ομιλίες συμβουλευτικής σε Παραγωγή και Διοίκηση από προσκεκλημένους ομιλητές – έμπειρους επαγγελματίες Μηχανικούς Παραγωγής και Διοίκησης, εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς εργασίας.

Η ημερίδα απευθύνεται κυρίως στους φοιτητές της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, αλλά μπορούν να την παρακολουθήσουν και φοιτητές όλων των Σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης, διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom, αποκλειστικά με το ιδρυματικό τους email.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoomhttps://tuc-gr.zoom.us/meeting/register/tJArcOGhrj0jHt1G1mdy3C78KL6reTbcnVQW

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν με ενεργή συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη, θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής. Μετά την εγγραφή, θα λάβουν ένα email επιβεβαίωσης που θα περιέχει πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή τους στη σύσκεψη.

Ιστοσελίδα της ημερίδαςhttps://www.stadiodromia2022.pem.tuc.gr

Facebook event page 

Επικοινωνία: Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας| Τηλ: 28210 37331| career-center@tuc.gr

Ενημερωτικό σημείωμα: H εκδήλωση για όσους την παρακολουθήσουν διαδικτυακά, θα βιντεοσκοπηθεί και θα ληφθεί φωτογραφικό υλικό. Το ψηφιακό υλικό θα προβληθεί στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης και της Σχολής ΜΠΔ, ενώ θα δημοσιοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε newsletters. Για οποιοδήποτε θέμα το οποίο αφορά στα προσωπικά σας δεδομένα, ή για την ανάκληση της συγκατάθεσής σας, μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της σελίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης με την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων του Ιδρύματος

" Το  έργο «Γραφείο Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας Πολυτεχνείου Κρήτης» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» .”

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012