Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

Career Day with Deloitte| Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022| ώρες 12:00 - 15:00

To Γραφείο Διασύνδεσης του Πολυτεχνείου Κρήτης  διοργανώνει  Ημέρα Καριέρας με την εταιρεία Deloitte  την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα 145Π58, Κτίριο Επιστημών, Πολυτεχνειούπολη, κατά τις ώρες 12:00-15:00.

Η εκδήλωση απευθύνεται κατά κύριο λόγο στους φοιτητές/αποφοίτους του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και σε φοιτητές μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την εταιρεία Deloitte και τους ανθρώπους της, να συμμετέχουν σε ένα workshop με επίκεντρο την τεχνολογία, καθώς και να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες επαγγελματικής απασχόλησης που προσφέρει. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

12:00-12:45 : Γνωριμία με τον κόσμο της Deloitte

12:45-14:00 : Παρουσίαση του Tech Consulting μέσα από Business Cases (20’ Salesforce , 20’ Cloud Engineering , 20’ Mobile Development + 15’ Q&As)

14:00-14:45 : Workshop: Turning your First Interview into a Hit!

14:45-15:15 : Διάλειμμα για Δικτύωση

Δηλώστε συμμετοχή στην εκδήλωση έως 24-11-2022 με εγγραφή στην ηλεκτρονική φόρμα

Για να συμμετέχετε στις συνεντεύξεις που θα γίνουν με την ομάδα του HR, μετά το πέρας του διαλείμματος,  μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στο email: epapagiannidou<στο>deloitte.gr

FACEBOOK EVENT

Λίγα λόγια για την Deloitte:

Η Deloitte Ελλάδος, μέλος του παγκόσμιου δικτύου της Deloitte Touche Tohmatsu, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1975. Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Πάτρα, και απασχολεί περισσότερους από 2.200 επαγγελματίες. Έχοντας διανύσει μία επιτυχημένη και δυναμική 47ετή πορεία, διαθέτει σημαντική εμπειρία και γνώση σε ελεγκτικές, συμβουλευτικές, χρηματοοικονομικές, φορολογικές και νομικές υπηρεσίες, καθώς και σε υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου. Ακολουθεί το επιχειρηματικό μοντέλο της Deloitte το οποίο βασίζεται στη στενή συνεργασία και στην από κοινού διαχείριση έργων από τις διαφορετικές ομάδες των επαγγελματιών της. Με τον τρόπο αυτό αξιοποιεί, κάθε φορά, τις κατάλληλες δεξιότητες των ανθρώπων της, αλλά και τις καινοτόμες ιδέες που προκύπτουν μέσα από τις συνεργασίες ώστε να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις στις πιο απαιτητικές προκλήσεις των πελατών της. 

Περισσότερες πληροφορίες για την Deloitte: https://www2.deloitte.com/gr/en.html

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012