Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

Pioneers Festival 2015

 

Με 100.000 ευρώ ως επένδυση pre-seed θα επιβραβεύσει την startup που θα αναδειχθεί νικήτρια του Pioneers Challenge το πανευρωπαϊκό συνέδριο Pioneers Festival 2015, που διοργανώνεται στην Βιέννη στις 28 και 29 Μαΐου.

Η επένδυση θα γίνει από το Speedinvest, με το οποίο συνεργάζεται το Pioneers Festival, με τη μορφή μετατρέψιμου δανείου.

Η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων από ενδιαφερόμενες startups ώστε να συμμετάσχουν στο Pioneers Challenge είναι η Παρασκευή 3 Απριλίου 2015.

Μπορείτε να βρείτε τις ακριβείς λεπτομέρειες της επένδυσης εδώ.

Το Speedinvest έχει επενδύσει παλαιότερα σε εταιρείες όπως η Holvi.

To Pioneers Challenge απευθύνεται σε εταιρείες από τομείς όπως το FinTech, το E-Commerce, το Internet of Things, το e-Health, τα Wearables, τα Analytics και άλλοι. Συνολικά θα επιλεγούν οι καλύτερες 50 startups που θα δηλώσουν συμμετοχή και θα λάβουν ένα μήνα δωρεάν mentoring. Οι 8 καλύτερες θα κληθούν να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε επενδυτές, στελέχη και δημοσιογράφους. Ανάμεσα στους κριτές που θα αναδείξουν την καλύτερη startups βρίσκονται στελέχη των Accel Partners, Index Ventures, Startupbootcamp HighTechXL και Balderon Capital.

 

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για το Pioneers Challenge εδώ.

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012