Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

Εκδήλωση ενημέρωσης στο Πολυτεχνείο Κρήτης από τον Δήμο Χανίων για το CityLab - City Challenge| Τετάρτη 23 Mαϊου |Γ2.1

Την Τετάρτη 23 Μαΐου και ώρα 15:00, στο αμφιθέατρο  Γ2.1 στην Πολυτεχνειούπολη, η εκπρόσωπος του Δήμου Χανίων κα. Καραναστάση Αναστασία, Ηλεκτρονικός Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, MSc Στέλεχος Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής, θα παρουσιάσει τη διοργάνωση του εργαστηρίου Ανάπτυξης Καινοτόμων Υπηρεσιών – CityLab   που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου 2018 στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων. 

Πρόκειται για τον 2ο Μαραθώνιο Ανάπτυξης Καινοτόμων Υπηρεσιών για τις Έξυπνες Πόλεις και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης City Challenge crowdhackathon #smartcity 2  που διοργανώνει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) σε συνεργασία με τους Δήμους και  που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Ιουνίου έως τη 1η Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Τα Χανιά είναι μεταξύ των 16 πόλεων στις οποίες θα διοργανωθεί City Lab και ομάδες από την περιοχή μας θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την ιδέα τους και να προκριθούν να συμμετέχουν με καλυμμένα τα έξοδα στον Μαραθώνιο.

Ο Δήμος Χανίων καλεί φοιτητές, προγραμματιστές, αναλυτές, στελέχη επιχειρήσεων και όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν ενεργά με την επίλυση προβλημάτων του Δήμου και της πόλης να συμμετέχουν στην δημιουργική αυτή διαδικασία.

Όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής με καταληκτική ημερομηνία 3 ημέρες πριν το κάθε City Lab (μέχρι 30/05/2018), η οποία είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://crowdhackathon.com/smartcity2/oi-poleis/ . Θα ακολουθήσει μία πρώτη αξιολόγηση από επιτροπή της ΚΕΔΕ και όσοι προκριθούν, θα κληθούν να παρουσιάσουν την ιδέα τους στο City Lab, που θα γίνει στα Χανιά στις 2 Ιουνίου 09:00-14:00 στην Αίθουσα Διαλέξεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων (4ος Όροφος).

Οι τρεις πρώτες ομάδες που θα διακριθούν στο City Lab Χανίων στις 2 Ιουνίου θα μεταβούν δωρεάν για να συμμετάσχουν στον 2ο Μαραθώνιο, που θα γίνει από τις 28 Ιουνίου έως τη 1η Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα (θα καλυφθούν έξοδα μετάβασης και διαμονής των ομάδων).

FACEBOOK EVENT στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση: https://www.chania.gr/katoikoi/municipality-press-releases/citylab1452018.html

Website: http://crowdhackathon.com/smartcity2 

Facebook: https://www.facebook.com/groups/citychallenge

Αίτηση συμμετοχής Citylabs: http://crowdhackathon.com/smartcity2/oi-poleis/

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012