Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

Δυναμική η συμμετοχή του Πολυτεχνείου Κρήτης στην 6η Διημερίδα Επαγγελματικού προσανατολισμού

Το Πολυτεχνείο Κρήτης συμμετείχε για 6η συνεχή χρονιά, στη Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού που διοργανώθηκε στις 22-23 Φεβρουαρίου 2020, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων απο το ΚΕΣΥ της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Χανίων και την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων του Δ. Χανίων, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Δήμο Χανίων.

Στο πλαίσιο των εισηγήσεων την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 11:45, ο Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, Αναπληρωτής Καθηγητής Μιχαήλ Λαγουδάκης, παρουσίασε το Πολυτεχνείο Κρήτης με ομιλία “Σπουδές σε σύγχρονες ειδικότητες Μηχανικού και έρευνα σε προηγμένες τεχνολογίες”.

Στην Διημερίδα, τo Πολυτεχνείο Κρήτης εκπροσωπήθηκε από το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας, από Καθηγητές και εθελοντές φοιτητές των πέντε σχολών του, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους μαθητές για τις ειδικότητες του Ιδρύματος, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των νέων μηχανικών και τους τομείς απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πολυτεχνείο Κρήτης απέσπασε αρκετά θετικά σχόλια τόσο από τους διοργανωτές όσο και από τους συμμετέχοντες στη Διημερίδα.

Το περίπτερο του Πολυτεχνείου Κρήτης επισκέφτηκε και ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Βασίλης Διγαλάκης.

Δείτε επίσης :

Παρουσίαση του Πολυτεχνείου Κρήτης από τον Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Αναπληρωτή Καθηγητή Μιχαήλ Γ. Λαγουδάκη [video]

Δημοσιότητα:

22/02/2020, Μεγάλη συμμετοχή στη Διημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού “Ρωτώ και Μαθαίνω”(Zarpanews)

22/02/2020, Μεγάλο το ενδιαφέρον των μαθητών (eparxies)

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012