Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

EKT|Webinar 3:Κύκλος Διαδικτυακών Σεμιναρίων "Real Skills for Scientists- Επιστήμες Ζωής"

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου, στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας», ενώνει τις δυνάμεις του με το R.E.A.L. Science και με Έλληνες που ζουν και εργάζονται σε Πανεπιστήμια, Ερευνητικά Κέντρα και εταιρείες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να υλοποιήσει σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) με στόχο την ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων για την επαγγελματική απασχόληση νέων ερευνητών και επιστημόνων. Ο 1ος κύκλος, ο οποίος θα εστιάσει στο επιστημονικό πεδίο των Επιστημών Ζωής (Βιολογία, Βιοτεχνολογία, Γενετική, Νευροεπιστήμες, κλπ.), αποτελείται από μια σειρά τριών διαδικτυακών σεμιναρίων. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Το 3ο webinar, με το οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος, θα λάβει χώρα την Πέμπτη 16 Ιουλίου (17:30-19:00). Στο πλαίσιο του webinar οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματα τους σεκαταξιωμένους ερευνητές, καθηγητές Πανεπιστημίων αλλά και στελέχη μεγάλων εταιρειών της Ελλάδας και του εξωτερικού με στόχο τη μεταφορά γνώσης και τη δικτύωση. Πιο συγκεκριμένα ομιλητές στο webinar θα είναι η Δρ Ζωή Λυγερού, Καθηγήτρια Βιολογίας στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθύντρια Σπουδών του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών Πληροφορική Επιστημών Ζωής, Η Δρ Παναγιώτα Ποϊράζη, Διευθύντρια Ερευνών στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας (ΙΜΒΒ) του ΙΤΕ, ο Δρ Μανώλης Ρούλης, Μεταδιδακτορικός Ερευνητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Yale και ο Δρ Νικόλαος Παπουτσιδάκης, Medical Affairs Manager στην Διεθνή Φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca.

Οι εγγραφές είναι ανοικτές! Οι συμμετέχοντες θα λάβουν με email το λινκ για το live webinar.

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012