Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

1/2/2012: Dell Social Innovation Challenge

Η εταιρεία Dell ανακοίνωσε τη δράση Dell Social Innovation Challenge 2012, η οποία αφορά τους φοιτητές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Το Dell Social Innovation Challenge 2012 στοχεύει στον εντοπισμό και την υποστήριξη νέων και πολλά υποσχόμενων καινοτόμων ιδεών για την επίλυση των πιο πιεστικών προβλημάτων του κόσμου. 

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε φοιτητές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και ο νικητής θα αποκτήσει πρόσβαση σε παγκόσμιας κλάσης και κατάρτισης διδασκαλία, καθώς και σε ένα αρχικό κεφάλαιο και σε ένα δίκτυο σύμβουλων και μεντόρων.

Το Dell Social Innovation Challenge 2012 δέχεται εγγραφές και οι συμμετέχοντες μπορούν να διεκδικήσουν πάνω από 140.000 δολάρια σε μετρητά και δώρα αξίας πάνω από $ 500.000 σε βραβεία σε είδος! Οι νικητές θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της τελικής εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου 2012 στο Ώστιν του Τέξας στις ΗΠΑ .

Το 2011 προσφέρθηκαν πέντε χρηματικά έπαθλα, συνολικού ύψους 100.000 δολαρίων. Η πρόκληση του 2012 θα δώσει 27 βραβεία, περισσότερα από 140.000 δολάρια σε μετρητά και δώρα αξίας πάνω από $ 500.000 σε βραβεία σε είδος. Η διεύρυνση αυτή επιτρέπει στην Dell να αναγνωρίσει τα καλύτερα έργα από κάθε στάδιο της ανάπτυξης, περιοχής ανά τον κόσμο και πεδίο κοινωνικής επίπτωσης.

Οι φοιτητές πρέπει να υποβάλλουν μέχρι τις 13 Φεβρουάριου τις προτάσεις, να ανεβάσουν το project τους και να δημιουργήσουν ένα προφίλ στην ιστοσελίδα http://www.dellchallenge.org/ Είναι ελεύθεροι να ανεβάσουν όσα Projects θέλουν και να προσδιορίσουν όσα θέλουν να αποτελέσουν μέρος της φετινής πρόκλησης.

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012