Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

Ψηφιακό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 11-15 Ιουλίου 2020

Στις 11-15 Ιουλίου πραγματοποιείται το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας  σε ψηφιακό περιβάλλον ανταποκρινόμενο στις νέες συνθήκες. Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας  αποτελεί το μεγαλύτερο συνέδριο για νέους που αναζητούν ενημέρωση σε θέματα απασχόλησης και επιχειρηματικότητας. Η εγγραφή είναι δωρεάν

Είναι η πιο σημαντική συνάντηση νέων και του κόσμου των επιχειρήσεων. Στόχος είναι η ενημέρωση για τις τάσεις και ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και απασχόληση που προσφέρουν σημαντικοί κλάδοι και τομείς της οικονομίας.

Θα πραγματοποιηθούν περισσότερα από 100 παρουσιάσεις, πάνελ, workshop, και “Meet the executive”με τη συμμετοχή περίπου 200 αρκετά αξιόλογων ομιλητών.

Θα συμμετάσχει και ένας σημαντικός αριθμός Ελλήνων εισηγητών από το εξωτερικό (ΗΠΑ, Αυστραλία, Βρετανία, Ελβετία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Γερμανία κτλ.) ενώ συνολικά θα συμμετάσχουν 200 εισηγητές ενώ θα έχουν virtual περίπτερο και εταιρείες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν νέους ανθρώπους. 

Την Κυριακή 12 Ιουλίου μια virtual αίθουσα θα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στο Πολυτεχνείο ενώ μια άλλη στα Χρηματοοικονομικά με σημαντικούς Έλληνες εισηγητές από το εξωτερικό.

Τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Ιουλίου, μια αίθουσα θα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στις Νέες Τεχνολογίες και την Πληροφορική, όπου εισηγητές από Ελλάδα, ΗΠΑ και άλλες χώρες θα μιλήσουν για ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε χώρους όπως η τεχνητή νοημοσύνη, ο προγραμματισμός, το blockchain κτλ. 

Δείτε το πρόγραμμα και για να εγγραφείτε χωρίς κόστος, μεταβείτε στο www.pan-orama.org

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012