Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

ΕΣΠΑ: Στήριξη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών ανέργων και νέων επιχειρηματιών, 100% επιχορήγηση εως 35.000ευρώ!

Ξεκινάει από αύριο15/11/2011 η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων στα πλαίσια της δράσης «Σχέδιο στήριξης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών ανέργων και νέων επιχειρηματιών (σε φάση start-up)», συνολικού προϋπολογισμού 36 εκ. ευρώ, στοχεύει στην ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας των νέων επιχειρηματιών και των ανέργων. Η προθεσμία υποβολής θα λήξει στι 15/1/2012.

Μέσα από αυτή τη δράση ενισχύονται προτάσεις με ανώτατο επιλέξιμο προϋπολογισμό (Δημόσια Δαπάνη) 20.000 €. Σε περίπτωση που η πρόταση προβλέπει τη δημιουργία νέας/νέων θέσης/θέσεων εργασίας, ο ανώτατος επιλέξιμος προϋπολογισμός μπορεί να ανέλθει μέχρι το ποσό των 35.000 € (Δημόσια Δαπάνη) με την προϋπόθεση να διατηρηθεί τουλάχιστον για δώδεκα (12) μήνες από την ημερομηνία πρόσληψης.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει:
•    Να έχουν κάνει έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας μετά την 1/1/2011 ή να έχουν την ιδιότητα του ανέργου (διαθέτοντας δελτίο ανεργίας σε ισχύ την ημερομηνία έναρξης της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας).
•    Να διαθέτουν αριθμό φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ).
•    Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να είναι μέχρι 64 ετών.
•    Δεν έχουν επιχειρηματική δραστηριότητα που περιλαμβάνεται στις εξαιρέσεις του οδηγού υποβολής.

Μάθε περισσότερα

 

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012