Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

Νέα Πρόσκληση Φοιτητών ΜΠΔ & ΜΗΠΕΡ για συμμετοχή στο πρόγραμμα Πρακτική Άσκηση

 

Η πρώτη πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στην Πρακτική Άσκηση ολοκληρώθηκε και υπάρχει περιορισμένος αριθμός κενών θέσεων. Έτσι, καλούνται εκ νέου οι φοιτητές της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης & της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τη γνωστή φόρμα στη διεύθυνση:

 

https://docs.google.com/forms/d/1wMnJndDTwEa5MLZrFsBjOeEmLhdhUo3ky2seb4ldN1E/viewform

 

Για την επιβεβαίωση λήψης της αίτησης τους θα τους σταλεί επιβεβαιωτικό e-mail. Εάν για κάποιο λόγο δεν  λάβουν e-mail παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης (δες κάτωθι).

 

 

 

Η νέα προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι το βράδυ της 5ης Ιουνίου.

 

Το πρόγραμμα «Πρακτικής Άσκησης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Πολυτεχνείου Κρήτης» για το έτος 2016 έχει αρχίσει. Για το τρέχον έτος, το πρόγραμμα θα αφορά την απασχόληση φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης για ένα μήνα σε κάποια επιχείρηση του ιδιωτικού ή του δημόσιου τομέα στην Ελλάδα.

Η μικτή αμοιβή των φοιτητών έχει οριστεί φέτος στα 188,94 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ενός μικρού ποσού για ασφαλιστικές εισφορές στο ΙΚΑ.

Ο χρόνος εκτέλεσης της πρακτικής άσκησης θα πρέπει να πραγματοποιηθεί από 1/6/2016 έως και 31/10/2016. Η απασχόληση θα είναι συνεχής και πλήρης (8ωρο).

Ο τόπος διεξαγωγής της πρακτικής άσκησης μπορεί να είναι οπουδήποτε στην Ελλάδα, εφόσον βεβαίως ο φοιτητής μπορεί να εξασφαλίσει τη διαμονή του εκεί. Προφανώς, τα Χανιά και ο τόπος καταγωγής του κάθε φοιτητή είναι οι πρώτες, αλλά όχι οι μοναδικές επιλογές.

Οι φοιτητές μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο του πληροφορικού συστήματος ΑΤΛΑΣ (https://submit-atlas.grnet.gr/) και να βλέπουν τις διαθέσιμες θέσεις, ενώ η επιλογή-πρόταση κάποιας επιχείρησης μπορεί να γίνει και από το αρχείο επιχειρήσεων που έχουν απασχολήσει φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης στο παρελθόν.

Ωστόσο, εφόσον ένας φοιτητής θέλει να κάνει πρακτική σε μια άλλη επιχείρηση, αυτό είναι υπό προϋποθέσεις εφικτό. Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας προτείνεται η καταρχήν συμφωνία του φοιτητή με την εταιρεία και η ενημέρωση αυτής για εγγραφή της στο σύστημα ΑΤΛΑΣ και την εισαγωγή της αντίστοιχης θέσης, την οποία θα πρέπει να κάνουν διαθέσιμη ΜΟΝΟ για τους φοιτητές της συγκεκριμένης σχολής του Πολυτεχνείου Κρήτης. Οδηγίες για τη διαδιασία υπάρχουν στον ιστότοπο του ΑΤΛΑΝΤΑ.

Οι φοιτητές που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει το 6ο εξάμηνο σπουδών  (τέλος 3ου έτους). Για την επιλογή, προηγούνται φοιτητές παλαιότερων ετών, αλλά και όσοι έχουν έρθει σε συμφωνία με κάποια εταιρεία.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site  της Πρακτικής: <link internships.html>www.tuc.gr/internships.html

 

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κεντρικό Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και την κ. Μπανανή Νικολέτα στα:

 

Κεντρικό Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης

τηλ: 28210 37452, e-mail:  nikininaba@yahoo.gr

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ για το κοινό:

Δευτέρα-Παρασκευή: 08:15-15:30 & Δευτέρα απόγευμα: 17:30-20:30  

 

Το κεντρικό Γραφείο Πρακτική Άσκησης στεγάζεται στο ισόγειο του Κτιρίου Μ3 (δίπλα ακριβώς από το κυλικείο των κτιρίων ΜΗΧ.Ο.Π.).  <link _blank external link in new>ΧΑΡΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕIΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

 

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012