Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

Προκήρυξη εξετάσεων από το ΤΕΕ για τη "Χορήγηση Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος" στους Διπλωματούχους Μηχανικούς (Οκτωβρίου - Νοεμβρίου 2021)

Το ΤΕΕ προκηρύσσει τις εξετάσεις για τη «Χορήγηση Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος στους Διπλωματούχους Μηχανικούς των Ανωτάτων Σχολών ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ και των Ισοτίμων Σχολών ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ» για την περίοδο (Οκτωβρίου - Νοεμβρίου 2021).

Για την εξεταστική διαδικασία (δια ζώσης ή από απόσταση) που θα ακολουθηθεί από το εκάστοτε Περιφερειακό Τμήμα του ΤΕΕ (Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Ελλάδας, Ανατολικής Μακεδονίας, Θράκης, Μαγνησίας, Δυτικής Κρήτης) θα υπάρξει ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στην αντίστοιχη ιστοσελίδα του Τμήματος. Οι εξετάσεις που θα διεξαχθούν στα κεντρικά του ΤΕΕ στην Αθήνα θα γίνουν από απόσταση.

Η υποβολή της αίτησης για συμμετοχή στις εξετάσεις καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ηλεκτρονικά μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.

Διαβάστε τις πληροφορίες αναλυτικά στον σύνδεσμο : web.tee.gr/exams/

και 

Aναλυτική παρουσίαση της ηλεκτρονικής διαδικασίας εγγραφής στο Σύστημα Ηλεκτρονικών Εξετάσεων Άδειας ασκήσεως επαγγέλματος:  https://web.tee.gr/exams/manual

Για την έγκριση της αίτησης του υποψήφιου είναι απαραίτητη η υποβολή όλων των δικαιολογητικών που προβλέπονται στο κεφάλαιο Δ’ της Προκήρυξης μέχρι την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021. Με την παρέλευση της προθεσμίας αυτής, θα υπάρξει ανακοίνωση από το ΤΕΕ για τις ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων.

Για το χρονοδιάγραμμα, την εξεταστική διαδικασία και την αναλυτική περιγραφή των εγγράφων που θα πρέπει να κατατεθούν, δείτε την: Προκήρυξη Εξετάσεων για τη Χορήγηση Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος (Οκτωβρίου – Νοεμβρίου 2021)

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012