Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Τρεις θέσεις για πρακτική άσκηση στο ΜοΜΑ της Νέας Υόρκης, για Έλληνες υπηκόους| Αιτήσεις μέχρι 3 Ιουνίου 2016

Το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης (ΜοΜΑ) με τη στήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, και ως χρηματοδότης του Προγράμματος Βίζας J -1 , δέχεται αιτήσεις για τρεις θέσεις πρακτικής άσκησης (internships) για Έλληνες υπηκόους.

Προσφέρονται μια θέση πρακτικής άσκησης στο Τμήμα Ζωγραφικής και Γλυπτικής (Department of Painting and Sculpture Internship), μία στο Γραφείο Διεύθυνσης Office of the Director Internship και μία για Έρευνα και Ανάπτυξη (Research and Development Internship).

Δυνατότητα αίτησης έχουν κάτοχοι πανεπιστημιακού πτυχίου ή μεταπτυχιακού που αποφοίτησαν πρόσφατα. Για τα ιδιαίτερα προσόντα που απαιτούνται για κάθε θέση δείτε τα links στο τέλος του κειμένου.

Διάρκεια: 12 Σεπτεμβρίου 2016 – 08 Σεπτεμβρίου 2017

Αποδοχές: $29,000 χωρίς κρατήσεις, με $2,000 επιπλέον για την κάλυψη εξόδων εγκεκριμένου ταξιδιού που θα εξυπηρετεί την έρευνα του ασκούμενου και θα εντάσσεται στο πεδίο των επιστημονικών του ενδιαφερόντων. Προσφέρεται υγειονομική κάλυψη και δύο εβδομάδες διακοπές.

Καταληκτική ημερομηνία αίτησης: 3 Ιουνίου 2016

Για περισσότερα, και για τη διαδικασία αίτησης πατήστε εδώ
http://www.moma.org/learn/courses/internships#12month

</txt>

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012