Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

Startup Weekend Volos 8-10 Απριλιου 2016

 

Η διοργάνωση του 4ου Volos Startup Weekend είναι γεγονός. Το Startup Weekend, είναι ένα παγκόσμιο κίνημα που προωθεί την επιχειρηματικότητα των νέων και ενθαρρύνει την πραγματοποίηση καινοτόμων ιδεών. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κοινότητα νέων επιχειρηματιών, που έχει οργανώσει πάνω από 800 συναντήσεις σε 100 χώρες τα δυο τελευταία χρόνια. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Startup Weekend έχει έδρα το Seattle της Washington, ωστόσο μέλη της κοινότητας δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 200 πόλεις σε όλο τον κόσμο.


Το Startup Weekend της πολης του Βολου ηταν απο τα πρωτα Startup Weekend που εχουν διοργανωθει στην χωρα μας και μεχρι στιγμης εχουν συμμετασχει σε αυτο πανω απο 400 ατομα από όλη την Ελλάδα. Η διοργάνωσή θα πραγματοποιηθεί από 8-10 Απριλίου στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Πεδίον Άρεως.



Κεντρικός ομιλητής της διοργάνωσης θα είναι ο κ. Λουκάς Πηλίτσης. ένας έμπειρος Venture Capital επενδυτής, στον ελληνικό και διεθνή χώρο. Είναι ιδρυτής εταίρος του Anchorstone Partners, ενός καινούργιου Private Equity Group, που δημιουργήθηκε στις αρχές του 2015 και εξειδικεύεται σε Venture Capital και Private Equity με ενεργές επενδύσεις στην Ελλάδα και Νοτιανατολική Ευρώπη. Μέχρι το τέλος του 2014 και για τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν ο εκτελεστικός επικεφαλής του Venture Capital και Private Equity Group (VC – PE Group) και Chief Executive Officer της Piraeus Equity Advisors.
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και η συμμετοχή έχει κόστος 20€


Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή θέλετε επιπλέον πληροφόρηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail: volos<στο>startupweekend.org


Για περαιτέρω λεπτομέρειες της εκδήλωσης, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης,

http://www.up.co/communities/greece/volos καθώς και την σελίδα στο Facebook

https://www.facebook.com/StartupWeekendVolos

 

Poster

 

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012