Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

Ημερίδα InnoForum 2023 | Έκθεση InnoExpo 2023 | 06.06.2023 @ TUC

Ένα ασήμαντο, καθημερινό πρόβλημα της ζωής πυροδοτεί μια καινοτόμο ιδέα. Την δοκιμάζεις. Λειτουργεί πραγματικά! Ομοίως και για τους φίλους σου! Τότε, ανοίγεται μπροστά σου όλος ο κόσμος... Έτσι ξεκινάς το δικό σου ταξίδι στην καινοτομία. Από νωρίς σ' αυτό το ταξίδι, συναντάς θαλασσοταραχή και αντιμετωπίζεις συντρίμμια, μέχρι να φτάσεις τελικά σε σταθερό έδαφος στον επιχειρηματικό κόσμο. Υπάρχει αποτελεσματικός τρόπος πλοήγησης; Είναι οι αποτυχίες αναπόφευκτες; Μπορούν οι αποτυχίες να σε βοηθήσουν τελικά να πετύχεις; Αυτές και περισσότερες ερωτήσεις θα απαντηθούν και θα ακουστούν προσωπικές εμπειρίες από τους προσκεκλημένους ομιλητές μας, οι οποίοι έχουν μετατρέψει τις όποιες αποτυχίες σε ένα επιτυχημένο ταξίδι στην καινοτομία.

Το EURECA-PRO (the European University on Responsible Consumption and Production) διοργανώνει το InnoForum 2023 την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 υπό τον τίτλο

"Unlocking the Potential of Failure in Innovation"

ως μια ζωντανή, διαπροσωπική σκηνή για την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα (innovation and entrepreneurship, I&E) μεταξύ καταξιωμένων, καθώς και νέων, επίδοξων, καινοτόμων επιχειρηματιών από τους εταίρους του EURECA-PRO και την τοπική κοινωνία. Η εκδήλωση θα προσφερθεί σε υβριδική μορφή, με τους προσκεκλημένους ομιλητές να παρουσιάζουν αυτοπροσώπως μπροστά σε ζωντανό κοινό στην Πολυτεχνειούπολη, ενώ οι συνεργάτες από το EURECA-PRO και όλοι οι μακρόθεν ενδιαφερόμενοι θα συμμετέχουν εξ αποστάσεως.

Η σχετική έκθεση InnoExpo 2023, που θα κλείσει την εκδήλωση, θα είναι η πραγματική, πρακτική πλατφόρμα, όπου καινοτόμοι επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν και να συζητήσουν τις καινοτόμες ιδέες, προσεγγίσεις και εφαρμογές τους.

Παρακολουθώντας τις εκδηλώσεις, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν να:

  • Διαχειρίζονται την αποτυχία και να κάνουν βήματα προς την επιτυχία.
  • Κινούνται ευέλικτα γύρω από τα εμπόδια στο I&E.
  • Ανταλλάσσουν ιστορίες αποτυχίας και επιτυχίας με εταίρους στο I&E.
  • Εκτίθενται σε καινοτόμες προσεγγίσεις, μεθοδολογίες και εφαρμογές για I&E.

Ομάδα-στόχος: ακαδημαϊκοί, προσωπικό, τελειόφοιτοι φοιτητές, καταξιωμένοι και επίδοξοι επιχειρηματίες, γενικό κοινό

Ημερομηνία: Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 (μονοήμερη εκδήλωση)

Ώρες: InnoForum: 10:00-12:30 και 14:00-16:30, InnoExpo: 17:00-19:00

Εγγραφείτε έως τις 5 Ιουνίου 2023 αποστέλλοντας συμπληρωμένη τη γενική φόρμα εγγραφής για το Πρόγραμμα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (Innovation & Entrepreneurship Programme) του EURECA-PRO.

Όλοι οι πραγματικοί συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012