Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

O Θανάσης Παράσχος, φοιτητής του ΠΚ, ένας από τους νικητές του διαγωνισμού «Επένδυση για μένα είναι …»

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός «Επένδυση για μένα είναι …» που οργανώθηκε από την Ελληνική Ένωση Διαχειριστών Συλλογικών Επενδύσεων και Περιουσίας με αφορμή την ετήσια επέτειο της Αποταμίευσης στις 31 Οκτωβρίου και διήρκεσε πάνω από μήνα.

Με motto της “plan for the future” η Ενωση Θεσμικών Επενδυτών (ΕΘΕ) απευθύνθηκε μέσω του facebook στους νέους ανθρώπους ηλικίας 16-24 χρόνων ενθαρρύνοντας τους να μοιραστούν τα πλάνα τους για το μέλλον του.

Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή και οι συμμετοχές άγγιξαν τις 1000.

Ο Πρόεδρος της Ε.Θ.Ε. κ. Άρης Ξενόφος, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του Διαγωνισμού, ανέφερε ότι «το plan for the future ήταν μια νέα πρωτοβουλία που υπογραμμίζει την εξωστρέφεια και την καινοτομία της Ένωσης και παράλληλα την ευαισθησία της απέναντι στους νέους. Η θερμή ανταπόκριση που η πρωτοβουλία μας αυτή εισέπραξε από τους νέους μας εξέπληξε ευχάριστα ενισχύοντας την πρόθεση μας να επαναλάβουμε ανάλογη πρωτοβουλία και το 2012»

Οι νικητές κατά αλφαβητική σειρά είναι:

  • Άννα Γιαννακάκη
  • Θανάσης Παράσχος
  • Γιώργος Φαρμακόπουλος
  • Γιάννης Φέρρος
  • Κωνσταντίνος Χαντζάκος


Το έπαθλο του κάθε νικητή είναι το συνολικό ποσό των € 6.000 που θα δημιουργηθεί από τις μηνιαίες καταβολές €100 κάθε μήνα που θα κάνει η αντίστοιχη εταιρεία για 5 χρόνια σε αμοιβαίο κεφάλαιο υπό την διαχείριση της.

Συγχαρητήρια!

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012