Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

2nd Greek Innovation Forum

 

Το MONEY SHOW και το Τεχνολογικό Portal «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» διοργανώνουν 22-24/05/2015 στα πλαίσια του ‘MONEY SHOW THESSALONIKI 2015’ το 2nd Greek Innovation Forum.

Η Εκδήλωση περιλαμβάνει Έκθεση Καινοτομίας και Design (Exhibition), Ημερίδες για θέματα Καινοτομίας (Workshops) και Συνέδριο Καινοτομίας  (Conference). Στη διάρκεια των Ημερίδων ενδεικτικά θα παρουσιαστούν θέματα Κατοχύρωσης Βιομηχανικής & Πνευματικής Ιδιοκτησίας και άλλα ενδιαφέροντα θέματα για ερευνητές, ευρεσιτέχνες και για επιχειρηματίες.


Κύριος στόχος του 2nd GREEK INNOVATION FORUM είναι η συνέργεια των παραπάνω κρατικών και ιδιωτικών φορέων (www.greekinnovationforum.eu).


Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ), το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ), η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (ΑΖΚ), η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), το Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (ΕΤΕΠ-Κ), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και το Thessaloniki Smart Up Innovation Hub υποστηρίζουν το 2nd GREEK INNOVATION FORUM και θα συμμετέχουν ενεργά στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012