Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

14/11/2011: Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στον τομέα της Ενέργειας

Το Πανεπιστήμιο Heriot-Watt της Μεγάλης Βρετανίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανολογίας του Τ.Ε.Ι. Πειραιά, υλοποιεί για έβδομη συνεχή χρονιά Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στον τομέα της Ενέργειας (Φ.Ε.Κ.1049/03-08-2006).


Master of Science in Energy

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή υψηλής ποιότητας θεωρητικής και εφαρμοσμένης γνώσης σε σύγχρονα ενεργειακά θέματα. Επιπλέον το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα έχει στόχο να δώσει στους αποφοίτους του σημαντικό ανταγωνιστικό  πλεονέκτημα στα πλέον δυναμικά πεδία της Ενέργειας (π.χ. Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Υβριδικά Ενεργειακά Συστήματα, Ενεργειακή Διαχείριση Κτιρίων, Αποθήκευση Ενέργειας, Επιχειρηματικότητα στην Ενέργεια και στο Περιβάλλον κ.α.).

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών έχει μέχρι σήμερα παρακολουθήσει και ολοκληρώσει επιτυχώς σημαντικός αριθμός αποφοίτων ελληνικών και ξένων ιδρυμάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Το Πρόγραμμα Σπουδών είναι 'part-time' (2ετές) και περιλαμβάνει την παρακολούθηση μαθημάτων και την εκπόνηση μεταπτυχιακής διατριβής, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των οποίων το Πανεπιστήμιο Heriot-Watt απονέμει το μεταπτυχιακό δίπλωμα 'MSc in Energy'. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά, Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε διπλωματούχους-πτυχιούχους Ανώτατης Εκπαίδευσης (Πανεπιστημίων/Πολυτεχνείων-Τ.Ε.Ι.) τεχνολογικής και θετικής κατεύθυνσης. Στα πλαίσια της ενίσχυσης της έρευνας στον τομέα της ενέργειας και της υποστήριξης της αριστείας στην παρακολούθηση και την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών σπουδών,χορηγούνται υποτροφίες πλήρους ή μερικής απαλλαγής διδάκτρων για ένα ακαδημαϊκό έτος, σε φοιτητές που θα έχουν άριστες επιδόσεις στο σύνολο των εξεταζόμενων μαθημάτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MSc in Energy.

Δηλώσεις συμμετοχής από 14 Νοεμβρίου έως και 12 Δεκεμβρίου 2011.

Πληροφορίες: Τηλ: 210-5699559, 210-5381143, Τηλ & Φαξ: 210-5450959, 210-5381467 (Δευτέρα- Παρασκευή ώρες 09:00-16:00)
e-mail:sealab@gdias.teipir.gr
Δ/νση internet: www.sealab.gr

Υπεύθυνος Προγράμματος: 
Δρ Ι.Κ. Καλδέλλης

 

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012