Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

Πρόσκληση Συμμετοχής στα Σεμινάρια Ενδυνάμωσης Νέων Γυναικών του WOMENTORS

Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης Νέων Γυναικών του WOMENTORS, απευθύνεται σε γυναίκες 18-35 ετών και περιλαμβάνει μια σειρά 10 διαδραστικών σεμιναρίων τα οποία, λόγω της πανδημίας, θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως στη διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς 2020-21, ξεκινώντας από τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε νέες γυναίκες 18-35 ετών. Η υποβολή αιτήσεων είναι δυνατή έως και τις 31/10/20 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την πλήρωση των διαθέσιμων θέσεων.

Το περιεχόμενο των σεμιναρίων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, που συνδέονται με τη συμμετοχή της γυναίκας στην οικονομική, κοινωνική και πολιτική ζωή και με την άρση διακρίσεων και στερεοτύπων φύλου. Επιπλέον, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη ήπιων ικανοτήτων (soft skills) που ενισχύουν τη θέση και τα προσόντα της γυναίκας.

Η αίτηση συμμετοχής αφορά σε σειρά 10 διαδραστικών σεμιναρίων ενδυνάμωσης
(https://www.womentors.gr/me-mia-matia-seminaria/) τα οποία θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως στη διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς 2020-21, ξεκινώντας από το Νοέμβριο 2020. Η ροή των σεμιναρίων θα λαμβάνει υπόψη της τις υποχρεώσεις γυναικών που διανύουν τις σπουδές τους (π.χ. εξεταστικές περιόδους) ή εργάζονται και το χρονοδιάγραμμα θα διαμορφωθεί με τρόπο ευέλικτο, ώστε να συνδυάζει τις ποικίλες υποχρεώσεις των συμμετεχουσών. Ο αριθμός των σεμιναρίων που θα προσφέρονται ανά μήνα θα κυμαίνεται μεταξύ 1 και 2.

Λόγω της πανδημίας όλα τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν, όπως προαναφέρθηκε, διαδικτυακά. Όλες οι συμμετέχουσες που θα παρακολουθήσουν και τα 10 εξ αποστάσεως σεμινάρια, θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Αν ενδιαφέρεσαι να είσαι μία από τις συνολικά 10.000 γυναίκες της χώρας που θα ζήσουν την εμπειρία του WOMENTORS, δήλωσε συμμετοχή από τις 29 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020 στον παρακάτω σύνδεσμο.

Στο πεδίο Όνομα Leader, μπορείτε αν επιθυμείτε να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό Αριάδνη Αξαοπούλου που είναι απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο https://www.womentors.gr/sychnes-erotiseis-gia-oles-tis-nees-gynaikes/ .
Για περισσότερες απορίες ή ερωτήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο info<στο>womentors.gr.

------------------------------------------------

Το WOMENTORS είναι ένα πρόγραμμα που στοχεύσει στην πολύπλευρη ενδυνάμωση νέων γυναικών μέσω εκπαίδευσης και ανάπτυξης ικανοτήτων για μεγαλύτερη συμμετοχή, λήψη αποφάσεων, δύναμη και δράση, ώστε να αναλάβουν τον πλήρη έλεγχο της ζωής τους σε σχέση με την οικονομική τους δραστηριότητα, το δημόσιο/πολιτικό χώρο που έχουν στη διάθεσή τους, την εναρμόνιση του επαγγελματικού με τον προσωπικό χρόνο, τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους στην εργασία και σε όλους τους τομείς της ζωής και την υγεία τους.

BodossakiFoundation -Ίδρυμα Μποδοσάκη| Active Citizens Fund Greece | EEA and Norway Grants | EEA Grants Greece | SolidarityNow| Ίδρυμα Λαμπράκη | Mission "ANTHROPOS"
#activecitizensfund_GR #ACF_GR #activecitizens #civilsociety #womentors_gr

Για περισσότερες πληροφορίες..

https://www.womentors.gr/2020/09/prosklisi-symmetochis-sta-seminaria-endynamosis-neon-gynaikon-tou-womentors/?fbclid=IwAR0F124-akglHNte4qmLY8jom-1w6Mjw3Xj9NLtdv8uUAE3GmCcis8BJ5mQ

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012