Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

Διάκριση για το Marine.travel στα πλαίσια του Διαγωνισμού «Make Innovation Work»

 

Τρεις νέοι από το Πολυτεχνείο Κρήτης, ο Θάνος Παράσχος, ο Άγγελος Πεθεριώτης και ο Μάριος Ανδρεόπουλος, συμμετέχουν στην ομάδα του Marine.Travel που διακρίθηκε στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού «Make Innovation Work» που διοργανώθηκε από το Ελληνo-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και τον Όμιλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών με τη συμβολή μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων. Βραβεύτηκαν, οι πλέον καινοτόμες επιχειρηματικές προτάσεις, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και το Marine.Travel, που κατέκτησε την πρώτη θέση στη κατηγορία Τουρισμού και Πολιτισμού.

Η "Marine.Travel" είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που εστιάζει στον τουρισμό. Παρέχει πληροφορίες για υπηρεσίες και τοποθεσίες, προγραμματισμό ταξιδιών, δημιουργία και αγορά τουριστικών πακέτων, πρόγνωση καιρού και κοινωνική δικτύωση για ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών σχετικά με τουρισμό.  

Ο Θάνος Παράσχος, πρόσφατα απόφοιτος της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης,  δήλωσε:

"Εδώ και δυο χρόνια γίνεται πολύ σκληρή δουλειά ιδιαίτερα στο κομμάτι του κώδικα (προγραμματισμού) πλέον δουλεύουμε στο κομμάτι του σχεδιασμού και στην ανάπτυξη της εφαρμογής για android συσκευές. Πρόσφατα ξεκινήσαμε να παρέχουμε καιρική πρόβλεψη για 1.000.000 πόλεις σε όλο τον κόσμο και παρέχοντας πληροφορίες για 10.000 σημεία ενδιαφέροντος γύρω από τη θάλασσα!"

Ο Μάριος Ανδρεόπουλος και ο Άγγελος Πεθεριώτης είναι φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης της Σχολής Ηλεκτρονικών Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών.


Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την πλατφόρμα  Marine. travel στον ιστότοπο: http://marine.travel.

 

Πηγή: http://www.arcadiaportal.gr/

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012