Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

Educational Trip 2015: Δηλώστε συμμετοχή!

 

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα Educational Trip 2015, που διοργανώνεται για έκτη συνεχή χρονιά από το Corallia και τους συλλόγους Ελλήνων φοιτητών των πανεπιστημίων Stanford (Hell.A.S.), UC Berkeley (Hestia), MIT (HSAMIT), Georgia Tech (GTHS) και για πρώτη φορά και του UC San Diego (HSAUCSD).

Το Educational Trip δίνει την ευκαιρία σε φοιτήτριες και φοιτητές από δημόσια πανεπιστήμια της Ελλάδας και για πρώτη χρονιά και της Κύπρου να επισκεφθούν κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα παγκοσμίως και να εφοδιαστούν με νέες ιδέες και γνώσεις, που θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν και να εφαρμόσουν στο δικό τους ακαδημαϊκό περιβάλλον με την επιστροφή τους. Οι φοιτητές που θα επιλεγούν, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν για μια εβδομάδα πέντε κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα διεθνώς και να παρακολουθήσουν μαθήματα, διαλέξεις και σεμινάρια, σύμφωνα με τα ακαδημαϊκά τους ενδιαφέροντα, να πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε τεχνολογικές εταιρείες αιχμής, όπως Google, Facebook, κ.ά. καθώς και ερευνητικά κέντρα στο Σαν Φρανσίσκο, στη Βοστώνη, στην Ατλάντα και στο Σαν Ντιέγκο.

Με την ευγενική χορηγία των: (silver sponsors) Γαλακτοβιομηχανία Λαρίσης ΟΛΥΜΠΟΣΊδρυμα ΜποδοσάκηCisco και (bronze sponsors) gi-Clustermi-Cluster,si-ClusterPlanetek HellasSamsung Nanoradio, και Sunlight Systems το Πρόγραμμα αυξάνει φέτος τις συμμετοχές σε 24 από 20.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν οι φοιτήτριες και φοιτητές ελληνικών και δημοσίων κυπριακών πανεπιστημίων, που φοιτούν σε πολυτεχνικές σχολές, σχολές θετικών επιστημών και οικονομικές σχολές, έχουν ολοκληρώσει το πρώτο έτος φοίτησης και δεν βρίσκονται στο έτος αποφοίτησής τους, παρουσιάζουν μια αξιόλογη πορεία στις σπουδές τους και έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του πανεπιστημίου στο οποίο φοιτούν και γενικότερη εθελοντική και κοινωνική δραστηριότητα.

Η υποβολή αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 11 Ιανουαρίου 2015 και το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου 2015.

 

Μάθε περισσότερα...

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012