Έμβλημα Πολυτεχνείου Κρήτης
Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Facebook  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Instagram  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Twitter  Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο YouTube   Το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Linkedin

SINGLE ARTICLE VIEW

Ενημέρωση για τη συμμετοχή φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης στο Educational Trip 2015

 

Τη Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου του 2014, στις 12:30 μ.μ., στο εργαστήριο ΕΡΓΑ.Σ.Υ.Α., στη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τη συμμετοχή φοιτητών στο Πρόγραμμα Educational Trip 2015.

 

Το Educational Trip δίνει την ευκαιρία σε φοιτήτριες και φοιτητές από δημόσια πανεπιστήμια της Ελλάδας και για πρώτη χρονιά και της Κύπρου να επισκεφθούν κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα παγκοσμίως και να εφοδιαστούν με νέες ιδέες και γνώσεις, που θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν και να εφαρμόσουν στο δικό τους ακαδημαϊκό περιβάλλον με την επιστροφή τους. Οι φοιτητές που θα επιλεγούν, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν για μια εβδομάδα πέντε κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα διεθνώς και να παρακολουθήσουν μαθήματα, διαλέξεις και σεμινάρια, σύμφωνα με τα ακαδημαϊκά τους ενδιαφέροντα, να πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε τεχνολογικές εταιρείες αιχμής, όπως Google, Facebook, κ.ά. καθώς και ερευνητικά κέντρα στο Σαν Φρανσίσκο, στη Βοστώνη, στην Ατλάντα και στο Σαν Ντιέγκο.

Φέτος θα συμμετέχουν 24 φοιτητές από Ελλάδα και Κύπρο.

Η υποβολή αιτήσεων έχει αρχίσει και θα ολοκληρωθεί στις 11 Ιανουαρίου 2015 και το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου 2015.


Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα...

 

ΕΠΕΕΔΒΜ
© Πολυτεχνείο Κρήτης 2012